Ezt most komolyan elhiggyem?
Kb. 11-12 éves korom óta bakancsban szoktam járni így ősszel illetve télen. Eddig sosem szóltak meg érte, nem néztek rám máshogy. De a nagybátyám (nagynéném új férje) kitalálta, hogy majd megfognak verni, a kisebbség nem szereti az ilyen embereket...stb.
Ez igaz? Vagy most miért mondogat ilyeneket?
Sosem ért még a kinézetem miatt atrocitás.
Köszönöm a válaszokat! :) 14/L
Nem kell komolyan venni, a barátnőm is bakancsban van állandóan és őt még sosem érte emiatt atrocitás.
17/L
Én is lány vagyok, 20 éves. 12-13 éves korom óta hordok acélbetéteset, és bizony volt már olyan, hogy nekem esett valaki.
Szóban sokszor megjegyezték, de a legelső komolyabb eset 15 éves koromban volt, és még csak nem is cigány volt az illető, hanem egy nagy mafla kigyúrt diszkós senkiházi. Elkapta a kabátom elejét, rángatott, majd kaptam egy pofont és elkapta a nyakamat... ez tette be a kaput. Megrúgtam a lábszárát, majd tökön rúgtam (az ég áldja az acélbetétet! :D), miután pedig ettől összeesett, ráálltam az egyik lábammal a kézfejére, a másikat meg finoman rátettem a torkára, és közöltem vele, hogy ha megmozdul, akkor még át találom billenteni az egyensúlyom... Azóta késsel járok, de hálaistennek nem kell vele hadonásznom.
Szóval: Ha acélbetétes az a bakancs, kedves Kérdező, akkor készülj fel arra, hogy igenis érhetnek atrocitások. Ha meg egy sima téli bakancs, akkor pedig valamit félreértett a nagybátyád.
Nálunk meg a bakancsosok verik a cigányokat. :)
Azt azért megnézném, amikor büntetlenül kezet emelhet egy cigány egy lányra, csak mert bakancsban van. A helyszínen fel kéne dugni a kormos fejét a saját seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!