Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt most komolyan elhiggyem?

Ezt most komolyan elhiggyem?

Figyelt kérdés

Kb. 11-12 éves korom óta bakancsban szoktam járni így ősszel illetve télen. Eddig sosem szóltak meg érte, nem néztek rám máshogy. De a nagybátyám (nagynéném új férje) kitalálta, hogy majd megfognak verni, a kisebbség nem szereti az ilyen embereket...stb.

Ez igaz? Vagy most miért mondogat ilyeneket?

Sosem ért még a kinézetem miatt atrocitás.

Köszönöm a válaszokat! :) 14/L

2013. szept. 7. 09:26
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát nem hiszem, hogy bárki 14 éves lányokat verne azért mer bakancsban van. Ha mégis akkor vegyél acél betétest és rúgj tökön pár segget (vagy ilyesmi)
2013. szept. 7. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. szept. 7. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Amennyiben nem fehér cipőfűzővel hordod (mert úgy tudom az a rasszizmus jele) nem lesz vele gond! Kb. 20 éves koromig jártam bakancsban télen-nyáron! Soha nem jelentett gondot, csak a suliban ért némi hátrányos megkülönböztetés, de hát ilyen "értelmes" tanárok tanítanak minket!
2013. szept. 7. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Igaza van, nálunk sorra verték iskola után a bakancsosokat a cigányok. Nekik olyan mindegy, hogy milyen fűző van benne, ha már egy kicsit olyan kinézeted van ütnek. De szerintem hosszú gatyával egyáltalán nem feltűnő.
2013. szept. 7. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus utolsó te hol laksz? És lányokat? Anélkül, hogy az beléjük kötne?
2013. szept. 7. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Győrben lakom, itt nem válogatnak. Meglátták messziről, hogy fekete ruhában, bakancsban vagyunk elkezdtek üvölteni, nekünk jöttek késekkel, úgy kellett elmenekülni. 5-en voltunk ebből 3 lány...
2013. szept. 7. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell komolyan venni, a barátnőm is bakancsban van állandóan és őt még sosem érte emiatt atrocitás.

17/L

2013. szept. 7. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is lány vagyok, 20 éves. 12-13 éves korom óta hordok acélbetéteset, és bizony volt már olyan, hogy nekem esett valaki.

Szóban sokszor megjegyezték, de a legelső komolyabb eset 15 éves koromban volt, és még csak nem is cigány volt az illető, hanem egy nagy mafla kigyúrt diszkós senkiházi. Elkapta a kabátom elejét, rángatott, majd kaptam egy pofont és elkapta a nyakamat... ez tette be a kaput. Megrúgtam a lábszárát, majd tökön rúgtam (az ég áldja az acélbetétet! :D), miután pedig ettől összeesett, ráálltam az egyik lábammal a kézfejére, a másikat meg finoman rátettem a torkára, és közöltem vele, hogy ha megmozdul, akkor még át találom billenteni az egyensúlyom... Azóta késsel járok, de hálaistennek nem kell vele hadonásznom.

Szóval: Ha acélbetétes az a bakancs, kedves Kérdező, akkor készülj fel arra, hogy igenis érhetnek atrocitások. Ha meg egy sima téli bakancs, akkor pedig valamit félreértett a nagybátyád.

2013. szept. 7. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálunk meg a bakancsosok verik a cigányokat. :)

Azt azért megnézném, amikor büntetlenül kezet emelhet egy cigány egy lányra, csak mert bakancsban van. A helyszínen fel kéne dugni a kormos fejét a saját seggébe.

2013. szept. 10. 21:50
 10/10 anonim válasza:
Én is kb ennyi idős korom óta hordok bakancsot ősszel (amikor már kezd hidegebb lenni) régebben sima normált hordtam, meg is van még 13éves de már csak hólapátolásra használom mert nyekereg lépéskor a talpa és kicsit viseltes is, ilyenek vannak: http://www.youtube.com/watch?v=wXS1U84oBn8 van kényelmes, régi kicsit kopott de még hordható, ez pár év után szétjött http://www.youtube.com/watch?v=bvncJA171Wc másfél éve van meg ez http://www.youtube.com/watch?v=0lbh53FZO3c szerencsére nekem sem volt gondom F/29
2013. szept. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!