Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, ha a gyereketekr...

Mit tennétek, ha a gyereketekről kiderülne, hogy bulimiás? Hogyan mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Körülbelül 4 hónapja bulimiás vagyok (hashajtózok, illetve hánytatom magam). A legjobb barátnőm előtt lebuktam ezzel, és azt tanácsolta, hogy mondjam el anyumnak, hogy vigyen vele pszichológushoz, különben ő fogja. De én egyszerűen nem tudom ezt elmondani neki, sosem volt könnyű nekem ilyenekről beszélni emberekkel. Viszont én is szeretnék orvoshoz menni, mert ez az egész kezd eluralkodni az életemen, ma pl. nem tudtam magam meghánytatni és hashajtó sincs itthon, ezért borzalmasan érzem magam és sírtam is. Nagyon félek a betegség következményeitől, mégsem tudom abbahagyni, mert borzalmasan kövérnek és undorítónak tartom magam evés után.

Mit tanácsoltok, hogyan mondjam el anyukámnak?

2013. szept. 6. 19:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nagyon régi kérdés, de szabad tudnom, hogy azóta mi van veled?
2021. febr. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!