Ti milyen tantárgyakban vagytok jók? Én mit tegyek, ha úgy érzem semmiből sem vagyok kitűnő?
Vannak olyan osztálytársaim, akik egy-két dologból nagyon-nagyon jók. És abból mindent tudnak, mindig 5-öst írnak...Én is ált. mindenből 5-öst írok, de sokszor csak megtanulom az anyagot és ennyi. Mostanában nagyon sokat gondolkodok azon, hogy mi legyek ha nagy leszek és hogy melyik tantárgyból lehetne elindulni, és nem jutok semmire! Valaki segítene nekem? Itt vannak a tantárgyok, és a "kapcsolatom" velük:
- matek: nem igazán foglalkoztat, néha tanulok rá, ha elméletet kérdez, vagy olyat amit nem értek, de egyébként könnyen megy
- irodalom: Nagyon szeretem, mert nagyon érdekelnek az emberek, de sokszor nem tudok így dolgokat, és mondjuk ha kérdez a tanár akkor az oszt.társaim jelentkeznek.
- nyelvtan: Utálom! Legunalmasabb tantárgy... (nekem, bocsi, ha valaki szereti:)
-biológia: Érdekes tantárgy, nagyon szeretem a természetet, de most idén kezdtem tanulni (gimi) és nem tudom, hogy mennyire tetszik majd az új tanárnál. :)
- kémia: Hihetetlenül unalmas számomra, de ha ráveszem magamat meg tudom tanulni.
- földrajz: Szintén nagyon unalmas, talán a társadalmi része tetszeni fog, az érdekel valamelyest.
- angol: Nagyon szeretem, sokat kell még tanulnom, hallgatásban elég rossz vagyok, de úgy érzem jó a nyelvérzékem.
-olasz: Szintén nagyon szeretem, dallamos nyelv!:))
-fizika: vannak részek, amik tetszenek, de néha nagyon nem tetszik és ilyenkor elég unalmas..
- történelem: Huhh... a töri szerintem nagyon nehéz, tőlünk NAGYON sokat várnak el, talán ezért is félek tőle, meg mert sok szövegértési feladatot csinálunk dogákban ( nem sokat, szinte csak azt) és a szövegértés nekem sosem ment annyira perfektül.
- rajz: szeretek rajzolni, de nem rajzolok olyan hűdeszépen, a művtöri részt nagyon szeretem.
Na és azt hiszem ennyi. Nagyon szépen megköszönném a válaszokat!:)))
Történelemből , Angolból vagyok a legjobb és ezek a kedvenceim (meg a tesi) de szinte mindenből jó vagyok kivéve a matekot. Mondjuk abból is szinte mindig négyes vagyok. :)
Viszont a legtöbb tantárgyat nem szeretem.
Történelemből, angolból és irodalomból vagyok nagyon jó, illetve a bioszt is szeretem, de nem vagyok belőle kiemelkedő.
Egyébként a téged érdeklő tantárgyakra érdemes lenne ráfeküdnöd, és akkor tudsz velük továbbmenni.
Irodalom, földrajz és angol. Nagyon szeretem őket, sokáig kerestem olyan szakot az egyetemen, ahol mindhárom bele van foglalva, s végül az újságíróin kötöttem ki.:) Ha kapok szakmát, lesz esélyem írni is (egyik nagy szenvedélyem), és utazni is, ahol persze kell alkalmazni az idegennyelvet.:D
Egyébként nem csak az angolt szeretem, minden nyelvet szívesen tanulok.:)
Én pont a nyelvtant szeretem, és jó is vagyok belőle, versenyeken is elég jó eredményeket értem már el.:) Érdekes, az irodalmat viszont utálom - bár azzal kapcsolatosan is voltam már versenyen.
Amit még szeretek, az mindenféle idegennyelv - pl. az angol.
Törit, föcit is bírom, bár nekem föcim már nincs. :(
Én mindenből ötös voltam tavaly, de csak kevés tantárgyat szerettem...A törit( jó, ezt nem hangoztattam.:D) a németet, a latint, és kövezzetek meg de egy picit a matekot.
Amit kifejezetten rühellek a tesi, rajz, és földrajz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!