Depresszió? Miért nem támogat semmiben?
Hát én azt mondom, hogy a családod sajnos nem választhatod meg. Én még a tiednél is tudok rosszabb, sokkal rosszabb eseteket.
Próbálj találni valamit amiben boldogságot találsz. Én például egy időben rajzoltam, előttem verseket írtam, volt hogy kézi munkáztam(varrás, szövés, fonások...) most már 19 éves vagyok és ha rossz kedvem van és szeretnék elmenekülni ebből a világból egy könyvbe menekülök. Nekem mindig segít.
Előző megint:D
Jah és ha barát kell én itt vagyok.
Ha tényleg ennyire magányos vagy írj nyugodtan: tothzsuzsannabeatrix@gmail.com
Zsuzsi:)
nem fogok ilyen regényeket írni mint a többiek.ülj le anyukáddal meg a nővéreddel kérd meg őket h maradjanak nyugodtak és hallgassanak végig úgy h nem szólnak közbe.kérd meg őket h ne kezdjenek el ordítani,hisztizni hanem kulturáltan emberhez méltóan viselkedni.
amúgy előttem írt valaki a kutyára.a francia bulldog kis testű kutya.és lakásban szokták általában tartani.nekem mopszom van és a 2kutyának kb azonos mérete van.csak a mopsz zömökebb.és mi pl.panel lakásban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!