Aránylag jól. Új suliba járok, ügyviteli titkárnak tanulok. Kiosztották az órarendet, lesz olyan, hogy egymás után 4 óránk is lesz, össz heti 35 óra. Az ofi rendes, az osztálytársak is, bár eddig csak " megfigyeltem ". Kaptunk ideiglenes diákot is, hogy mikor lesznek a szünetek, házirendet felolvasta az ofő, stb...:)
19/L
2013. szept. 3. 19:35
32/36 anonim válasza:
8-kor kezdődött az évnyitó. Még reggel megbeszéltem az egyik osztálytársammal, hogy találkozzunk még előtte. Késtem picit, de megvárt. Utána 3 osztályfőnöki óra. Az ofő mindhárom órán beszélt, elmondta a tudnivalókat. Az utolsón megkaptuk a könyveket. Persze mindenkinek hiányos.
Van néhány új emberke az osztályban. Egyikkel össze is barátkoztam.
Az órarendnek nem igazán örülök.
Ma a 4 órából csak az egyiken tanultunk, a másikon pedig a tanár halálra ijesztett az érettségivel.
18 L, 12. osztály
2013. szept. 3. 19:54
33/36 anonim válasza:
Tűrhetően, kivéve az első órát(földrajz..brr) de ezt már megszoktam. :)
2013. szept. 3. 20:59
34/36 anonim válasza:
Egyetemet kezdem, első nap 9-e lesz, de ma volt nekünk gólyáknak egy kis évnyitó, és kezet foghattunk a dékán úrral, utána még kicsit beszélgettünk a parkban, egész jó volt.
2013. szept. 3. 22:06
35/36 anonim válasza:
nagyon rosszul, egyszerűen képtelen voltam felfogni hogy vége a hawaii hangulatú bulinyaramnak és most teljesítenem kell.. azóta fogjuk rá belerázódtam de így is szorongok minden nap hogy ne suli ne suli
2013. szept. 4. 21:18
36/36 anonim válasza:
Én életem egyik legborzalmasabb heten vagyok túl! Vasárnap kolesz beköltözés, 16.30 évnyitó! Én nem kaptam meg a könyveimet és a két kedvenc tanáromat lecserélték! Mindennap 7 óra, kezdődik minden előlröl a szar osztályommal és szar koleszos szobatársakkal! Ráadásul koleszban nem tudtam aludni ezért olyan voltam a héten, mint a mosott szar és többször is a sírás kerülgetett, plusz még a torkom is fájt! Meg rájöttem anno nagyon rosszul választottunk iskolát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!