Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan telt az első napotok...

Hogyan telt az első napotok az iskolában? :-)

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 11:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Meghökkentő volt.

Sima gimi, 9. osztály.

Mikor elmondták az órarendet, majdnem belehaltam az undorba :D

Heti kétszer 8 óra, és háromszor 7 óra van.

Mindennapos tesivel, meg ilyen nemzeti kerettanterves izékkel, kész káosz.

Kiderült, hogy a gólyatábor meg nem szervezése csak a kezdet volt. Szerveznek egy 'gólyanapot'.

De az osztályom szuper, úgyhogy legalább ennek örülhetek :D

15/L

2013. szept. 2. 19:01
 22/36 anonim ***** válasza:

új iskolába mentem, kicsit izgultam az osztály miatt, de szerencsére befogadtak :) plusz az ismerőseim is odajöttek mindenki jófej.

évnyitó + 3 ofő óra volt.

15/L 9. osztály

2013. szept. 2. 19:05
 23/36 anonim ***** válasza:

Jó volt, bár az ingyenes könyvek... khm. Inkább nem mondom milyen állapotban vannak....:/ Amúgy jó volt az első nap. ÉS NEKÜNK CSAK AZ ELSŐ ÉS ÖTÖDIK ÉVFOLYAMON LEHET NÉGYIG MARADNI. HÁHÁHÁ.XD És csak 2 alkalommal van tesi a héten.:D Mondjuk elég durva az órarendem, de már örülök, hogy suli van.:)

12/L 7.o

2013. szept. 2. 19:30
 24/36 anonim ***** válasza:

Huh..azt hittem rosszabb lesz, de sokat nevettem meg azért jó volt már újra látni 1-2 emberkét:) 6 osztályfőnökink volt, bár hamarabb hazajöhettünk. 4.órán ofő felolvasott egy könyvből én meg elaludtam:s 9 év alatt egyszer sem volt ilyen, de annyira fáradt voltam, hogy az hihetetlen :D Jelenleg ideiglenes órarendünk van, mivel sok változás volt a suliban (teljes tankönyv cserék mivel kiadót váltott a suli vagy mi, a sulinak új neve lett plusz most már nem hogy alsó osztály, de még óvoda is van a sulihoz), szóval csak ideiglenes órarendünk van és egyszerűen katasztrofális.:/ Remélem változik ez még.:)

16/L 10.oszt

2013. szept. 2. 19:53
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem anno 6 éve 9edik osztályban volt olyan napom amikor 4 órám volt :D
2013. szept. 2. 20:15
 26/36 anonim ***** válasza:

Jól.:)

Most lettem 9.es az osztályunk szimpi,az ofő a suli legjobbfej tanára sok felsőbbévest ismerek és már első nap megbarátkoztam jópár emberrel.^^

Nagyon vártam,és még annál is jobb volt mint amire számítottam. Mondjuk az órarendet én is utálom,minden nap 7 óra..fujj:D De ezen kívül jó volt minden.^^ 14/L

2013. szept. 2. 20:53
 27/36 anonim ***** válasza:

jó volt, MÁV miatt egy 20 perces késéssel kezdtem (a 7:06-os vonattal szerettem volna menni, ami 7 óra előtt elment, majd egy vonat kimradt így 7:25-kor jött csak a következő), három osztályfőnökink volt aztán elengedtek minket, elmentünk moziba és hazajöttem.

9.o

2013. szept. 2. 21:27
 28/36 anonim ***** válasza:

Amilyen rosszul voltam tegnap a suli gondolatától ,ma olyan jó volt! :) Szupi volt látni az osztálytársaimat, beszélgetni velünk, és a tanárokkal találkozni.

Viszont egyben elkezdődött az utolsó évem is, szóval érzem, nagyon mozgalmas lesz és egyben idegtépő is az érettségi miatt.

Hát, majd meglátjuk a további 100 valahány napot! :D

18/L 12.o

2013. szept. 2. 21:31
 29/36 anonim ***** válasza:
Király volt..reggel fél nyolc óta ittunk. Nem volt bölcs döntés de jó kedvemsem volt:)
2013. szept. 2. 23:48
 30/36 anonim ***** válasza:
Unalmasan. Szokásos nyelvvizsgás faktos szövegek, amiket mindenki tud. 11. osztályba járok, de nagyon nagyon unom már ezt az egészet. Az a legrosszabb, hogy képtelen vagyok olyat tanulni, ami nem érdekel... És a nyelveket leszámítva nekem az összes ilyen.
2013. szept. 3. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!