Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan telt az első napotok...

Hogyan telt az első napotok az iskolában? :-)

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 11:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Egész jó volt. Nyolcra kellett menni, volt egy rövid évnyitó, aztán két osztályfőnöki óra (hivatalosan három, de az utolsóról tíz perc után elengedtek minket), kb. fél 11-kor már mehettünk haza.
2013. szept. 2. 15:32
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ma volt az évnyitónk+4 ofő,de a 4.közepén elmehettünk.Az elején tök vidáman,pozitívan vártam a gimit,de ahogy megtudtam,hogy 3-szor lesz 7, és egyszer 8 óránk,így már elment a kedvem.:/:DD Azért mondjuk,már most szimpibb az osztályom,mint az előző volt.:)
2013. szept. 2. 16:17
 13/36 anonim ***** válasza:
96%

Érdekesen,megtudtam egypár érdekes infót.A rossz hírek között az volt,hogy a régi,lazítós,öreg,félig süket-félig vak történelemtanárunk nyugdíjba ment végleg,de csak úgy,hogy 5 óránál nem tarthat többet.Én nagyon sajnáltam,bár legalább 3 év után ismét tanulhatok történelmet még akkoris,ha egy nyomi tanárral kell tanulni..:S De legalább közelebb visz egy picivel ahhoz az érettségihez.

A jó hírek között az van,hogy az egyik osztálytársam elment,aki mindig piszkált engem.:D Majdnem pezsgőt bontottunk,csak azon izgulunk már,hogy vissza ne jöjjön!XDD Mondjuk lehet,hogy a rosszindulat visszacsap,de az a lány eleget szekált már engem,elég feszültséget adott.

A legjobb dolog a mai napban az volt,hogy az egyetlen pozitív személyiség az iskolában az (egyébként szigorú) matektanárom szembejött velem a folyosón,köszöntem neki kitárt karokkal,ő meg szentül hitte,hogy megakarom ölelni és ezért megölelt..megkérdezte,hogy "Csak nem hiányoztam?"..azt mondtam,hogy de,és hogy elfelejtettük a hangját,a kiabálásait XDD Mondjuk nem sokat kiabált,de viccet csinált az egészből,nagyon aranyos volt,imádjuk^^.. mondjuk ebben az évben BIZTOS,hogy rengeteg harcunk lesz vele,meg utálni fogjuk miatta a matekot XDD.. aztán a végét még meglátjuk..

A legrosszabb ebben az évben az érettségi okozta bizonytalanság.Szeretnék mindenből jól felkészült lenni,átmenni..és végezni a középiskolával.Még céltudatos vagyok,de sok dolog vár most rám,ami nagyon nehéz lesz.

17/L

2013. szept. 2. 16:22
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Tegnap volt évnyitó, annyira nem örültem neki du. 5-kor, de azért elmentem...:) Mivel nyolc osztályos gimnáziumba járok, így most amikor 9-es vagyok jöttek új évfolyamtársak. (Ezt azért említem meg, mert maghatározó volt emiatt a mai nap...)

Tehát ma volt 4 ofőink, sok szigorítás van az iskola házirendjében/szabályzatában, ami ezért nem nagyon tetszett.... De nembaj, kibírjuk. Aztán kaptam egy fincsi órarendet így kilencedikben... Legrövidebb napomon is 7 órám van. Minden nap, a csütörtök kivételével nulladik órával indul. (Elég trágya dolog a másik városból bejárni... Hat óra előtt kell elinduljak.) plusz még lesznek különféle szakkörök, amivel a nyelvvizsgára készülök. Elég durva lesz... Aztán lesz egy tábor, ahol az évfolyamra jött osztállyal kéne összehaverkodnunk, de áhh dehogy, a 15 évesek nem a 15 évesekkel mennek, hanem majd jövőre menjen a mostani kilencedikes a nyolcadikossal, hogy egyszerre végezzenek. (Mivel egy évig csak nyelvet tanulnak.)

Így elég gáz lesz elmenni egy hétre, hogy akikkel négy éve együtt járunk újraismerkedjünk...:/

Szóval annyira nem volt jó, főleg, hogy a kedvenc tanáromat is lecserélték...

15/F

2013. szept. 2. 16:34
 15/36 anonim ***** válasza:

Remekül. 7 órám volt. Szétuntam magam, és tűkön ülve vártam a csengetéseket, szinte már rosszul voltam. :D

Pocsék az órarendem, minden nap 7 óra, és már csak borzasztó tantárgyaink vannak.

10.o

2013. szept. 2. 16:50
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Egész jól, csak hosszú volt. 8-ra mentünk, 3 osztályfőnöki óra, aztán évnyitó, aztán rendesen megtartva 3 tanóra. Mivel most lettem 9.-es, nagyon féltem, de így utólag nem kellett volna. :D Az osztály jónak tűnik, de majd meglátjuk. A szerdai órarendünk kész agyrém, 8. óra matek. o.O De egyébként az is egész tűrhető....Amúgy mi 3-kor jöhettünk ki, irigylek itt egy pár embert. :D

14/L

2013. szept. 2. 16:59
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Semmi érdekes.

Az évnyitó konkrétan 10 perc volt. De lehet sokat mondok :D Az igazgató mondott pár mondatot a rádióba, meg a szokásos, 'Ezennel a 2013-2014-es tanévet megnyitom" monológot.

Ezután volt még 4 osztályfőnöki óránk, aminek a fele szabad fogalkozással telt el. A másik fele meg a papírok kitöltésével.

Amúgy nem volt semmi szokatlan. 10.-esek lettünk, és mivel hat osztályos gimibe járok, már a 4. évemet kezdem, úgyhogy összeszokott az osztályunk.

Akikkel akartam tartottam a kapcsolatot úgyis, így olyan, mintha egy kisebb szünet után találkoztunk volna megint először.

Jött egy új lány. Kedvesnek tűnik, de szegénynek nehéz dolga lesz :S:D

16L

2013. szept. 2. 17:00
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nem jól.

Az évnyitónk tegnap volt, már ott senkit sem ismertem. (6 osztályos kisgimi) Majd ma az első öt óra meg volt tartva. Az órarendet holnap tudjuk meg, ma meg holnap még nincs tanítás. :) Viszont az osztályban már most kiközösített lettem, annyi fix. Az órarendünk egész jó, minden nap 6 óránk lesz (nyeheh lesz olyan nap amikor csak 5 :3), ami nem is olyan vészes. Mondjuk egyenlőre még utálom, a tanárok sem szimpik, és kívülállónak is érzem magam. :(

2013. szept. 2. 17:11
 19/36 anonim ***** válasza:
90%

Felemásan.

Sokkal jobbra számítottam. 10-es lettem és nem számítottam arra, hogy ilyen szinten láthatatlan leszek továbbra is. :( Van néhány barátnőm, de ők késöbb jöttek, mint én (pedig 7:50-re értem be a suliba) és ezért addig amíg nem érkeztek meg, nézhettem, hogy mindenki mindenkivel, összeborul, faggatják egymást stb., míg engem szinte mindenki le se tojt (persze beszéltem pár emberrrel). :( De örültem a csajoknak.

8-tól igazgatói beszéd az udvaron, kb. 20 perces (max)m és utána 4 ofő. Megkaptuk a tankönyveinket (remek a rendszer mondhatom), nem kaptam német könyvet, szóval hurrá, valamint nem érkeztek még meg a töri könyvek se, jó lesz így kezdeni az évet.

Megtudtuk az órarendünket, amin a legtöbben kibuktunk. Teljesen összeviszza, senki nem tud semmi komolyabbat, ideglenes szinte teljesen. (Énekóránk elvbe lenne és mégsincs stb.)

+ Az egyik kedvenc tanárom, elment Németországba dolgozni "szerencsére" és emiatt két tanár fog minket elvben oktatni latinból (éljen, éljen, nem elég bonyolult így is a latin tanulás, ááá két tanárral biztos egyszerübb lesz). Németnél is van valami ilyesmi baromság. Pluszba hála a hatalmas nagy mázlimnak a számomra legunszimpatikusabb osztálytársnőm lesz az egyedüli, az osztályunkból, akivel egy csoportba leszek németből, bár ez lehet változik (kérlek Istenem), de a változás után sem biztos, hogy jobb lesz a helyzet. :/ Plusz az angol csoport körül is megy a kavarás, szóval remek évnek nézünk elébe.

Kiderült többek között az is, hogy mi rendezzük az '56-os megemlékezést ("yippi"), és olyan fontos dolgokra, mint pl. az IDÖK választás, nem maradt időnk (a mostani IDÖK kepviselőinknél sz*rabbat keresve sem találhat az ember). Ja és elvbe a leggázabb fizika tanárt sikerült kifognunk (dupla "yippi").

De azért elvoltunk csak én egy cseppet jobbra számítottam. Mind órarend ügyben, mind első nap szempontjából, mind osztály szempontjából. Hülyültünk meg pár más osztályba járó haverommal is összefutottam, de valahogy nem volt az igazi.

Ja és, hogy a hab a tortán ne maradjon ki, lebukott a már így is fullra töltött osztályunkba egy lány. (Értsd 35-en lettünk volna elvileg 9-ben, egy csaj magántanuló lett, ezért voltunk 34-en, lebukott hozzánk egy srác és év közben egy másik tagozatról átjött egy csaj, tehát voltunk 36-an. Tehát a kiscsaj a 37., és a termek 36 fő részére vannak kitalálva, nem tudom mi lesz így, de semmi jó az tuti.)

Na és ugye úgy volt megyünk a Duna partjára beszélgetni stb., pár barátnőmmel, de hát mégse mentünk szóval picit letört vagyok. :(

Neked kérdező?

(Bocsi ezért a hosszú és kissé depresszív kisregényért, de ezt ki kellet most adnom magamból.)

2013. szept. 2. 18:04
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas.

Maga az évnyitó ünnepség minden évben iszonyatosan vontatott és uncsi.

Mivel idén ma kaptuk meg a könyveket ezért ilyen szempontból is zsúfolt volt. Azon kívül rengeteg infót kaptunk mindennel kapcsolatban. Fárasztó volt ,mert csak 1-kor engedtek ki és 3-ig ott maradtam a suliba mert edzésem volt.

8.-os vagyok.

2013. szept. 2. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!