Szerintetek mit vegyek egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
A keresztlányom szülinapja lesz és nincs ötletem!! Tudom ciki.
Jellemek róla: nem nagyon szeret olvasni de ha kap egy könyvet kiolvassa, vegyek neki kamerát vagy mp5-öt vagy valami ruhát vagy vigyem el fodrászhoz vagy parfümöt?
2013. szept. 1. 15:46
1/7 anonim válasza:
Csináljatok csajos napot, vidd el vásárolni, fodrászhoz, válasszon egy parfümöt, ilyesmik :)
2/7 Gyémántlány válasza:
A parfüm nagyon jó ötlet. Egy formálódó, még nem kialakult személyiségű lányt a parfümje alakít olyan csajjá, amilyen lenni akar. Van olyan is, hogy már létrejött a személyisége. Akkor olyan illatot kell választani neki, ami a stílusának megfelelő. Legjobb, ha együtt mentek parfümériába, akkor segíteni tudsz neki az illat kiválasztásában, és együtt is vagytok közben. Mert melyik 13 éves lányt ne hozna lázba egy kis illatpróbálgatás és parfümvásárlás? :))
4/7 anonim válasza:
Esetleg kamera vagy mp akárhányas vagy menjetek el közös programokra, PC játékokat. :D
5/7 anonim válasza:
A közös program jó ötlet lehet.:) Ott kipuhatolhatnád, hogy mit szeret, jobban megismerheted a stílusát.
6/7 anonim válasza:
Fúh, engem jó sok hajszínezővel lehetne meglepni, mondjuk a szivárvány minden színéből :)
13/L
7/7 anonim válasza:
Vibrátor a nyerő ebben a korban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!