Mit vegyek egy 17 éves lánynak? Szinte nem is ismerem.
Még a héten meg kéne vennem neki az ajándékot. 17 éves tipikus plázacica. Sminkcuccot nem akarok venni neki, mert lehet nem szereti azt a színt, vagy ilyesmi.. Tehát ez kizárva.
Ötletet tudnátok adni?
Hát "plázacicáknak" nem tudom, mit lehet venni...
Egyéb esetben:
- könyv
- dvd
- színházjegy
- mozijegy
- ha legalább a stílusát kb. ismered, akkor egy pulóver, vagy póló, vagy bármi kiegészítő...
Ilyesmiket.
Könyvet egy plázacicának?:DD
Nem írtam, de max 1500 ft-ig. Nem fogok neki osztályhúzásra pulóvert venni...
Jó de biztos nem fogok egy olyan lánynak venni könyvet, akit nem is ismerek.
És képzeld, karácsonyra kellene-.- osztályhúzás. Na elég infó?..
Nem értem a hangnemedet, segíteni próbáltam ötlettel, nem kéne azonnal leszólni.
Sajnálom, hogy nem tudok elég "üresfejűen" gondolkodni.
(Egyébként nem írtad a kérdésben, hogy milyen viszonyban vagytok, ki vagy te, ki ő, miért kell ajándékot venned... Még azt sem, hogy karácsonyra, bár ezt azért feltételeztem. Azt osztályhúzást a válaszom után írtad már - én az 1. voltam - szóval bocsánat, hogy nem olvasok a fejedben.)
szerintem mindenki jobban jár ha privátban osztjátok egymást :)
na a válaszom a kérdésre,hogy vegyél neki bizsu boltba egy karkötő+nyaklánc szettet,meg egy csokit az csókolom :D
Na, ilyen sem volt még, hogy segítőkészen válaszolok valamire, ahol ötletet kérnek, és teljesen lepontoznak miatta.
Ez új, érdekes hozzáállást mutat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!