Ti mivel tömitek tele a tolltartótokat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 14:14
2/34 anonim válasza:
Esetleg toll, ceruza, füves cigi...
Ennyire hülyék a mai kamaszok?
3/34 anonim válasza:
Én abban tartottam a gumicsizmámat, az uzsonnámat, a macskámat, és szennyes fehérneműket
5/34 anonim válasza:
Beleraktam a táskámat,a házunkat,az autónkat,meg még egypár dolgot.
6/34 anonim válasza:
Ceruza, toll, szövegkiemelő, puska, papírcetlik, zsepi.
7/34 anonim válasza:
ceruza, toll, radír, javító, szövegkiemelő, néhány filc, vonalzó, post-it, papírfecnik, puska, hajgumi, ilyenek. Miért kérded?
8/34 anonim válasza:
2 postairón, 2 rotring, 3-4 ceruza (faber castell, Lyra, Maped) 5-6 golyóstoll, 1 Pilot (kék).
A színeseket és a filceket külön tartom.
13 és fél éves vagyok, 8. osztályba megyek:)
9/34 anonim válasza:
Puskákkal. Egy-két toll, hibajavító. Ceruza radír. Azt' ennyi.
10/34 anonim válasza:
Nekem nincs tolltartóm, tök fölösleges... A táskám egyik fakkjába berakok 3-4 tollat, de a szekrényemben tartok ceruzát, radírt, körzőt, stb. (azokat felesleges ide-oda vinni) Ha olyan óra van (pl matek, rajz, sb), amire kell valami a tollon kívül akkor kiveszem a szekrényből. Ezzel a módszerrel elég kb 2 ceruza egy évre, mert nem törik szét a hegye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!