Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most tényleg ilyen rossz...

Ez most tényleg ilyen rossz dolog? Mi ezen a kiakasztó?

Figyelt kérdés
Egész nyáron nem volt ötletem, hogy mit rajzoljak, így nyár végére meg találtam egy nagyon jó "témát" embereket rajzolok le tollal valamilyen helyzetben, a fejük meg egy állat koponyája. Nekem nagyon tetszik, szeretem az elvont dolgokat. Apám meg meglátta és fel volt rajta háborodva, hogy mert miért kell nekem ilyet rajzolni, miért nem valami boldog dolgot rajzolok? Annyira rosszul esett, mert én utálok boldog dolgokat rajzolni. Inkább temető, emberek, meg ami így eszembejut. Amúgy ezen akadt ki: [link] Volt régebben, hogy írtam egy verset, feltettem facebookra és le akart törölni emiatt, mert az ördögről szólt, mármint egy emberről, aki nem szeretné h elcsábítsa, de mégis megtörtént és az ő gondolatmenetéről szól.
2013. aug. 28. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Brutál jó a rajzod :)
2013. aug. 29. 10:58
 12/12 anonim válasza:
Nagyon tetszenek a rajzaid :)))) en is imadom az elvont es brutalis dolgokat, es anyukam nagyot nezett, mikor egy boldogan mosolygo akasztott kislanyt talalt a fuzetem szelere rajzolva, es eleg nehezen fogadta el, de sikerult neki. Akarki akarmit mond NEHOGY ABBAHAGYD!!!!!!!!!!
2014. jan. 5. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!