Ameddig ilyen kérdéseket teszel fel addig még biztos nem vagy rá érett, én 13 éves voltam de elégé bánom, szóval szerintem ne erőltesd.
14/f
neked nem mostanában..
majd amikor érett leszel rá, lesz barátnőd, akit SZERETSZ és nem csak divatból vag vele együtt..
Hupol... :'D Még nem.Neked legalábbis.
Majd akkor,ha képes leszel egy lányt igazán szeretni.Nem divatból járni vele,és csókolózni.
egy nap majd ami talán el sem jön soha, neked is megadatik, de addig is legyen eme dolog rejtélyes számodra
15f
biztos h ne olyan korán mint én akkoriban...még nálad is fiatalabban! :/
14/f
Ha majd lesz egy lány, akit nagyon-nagyon szeretsz, és úgy érzed, bármit megtennél érte...
Mindegy, hány éves leszel ekkor, a lényeg, hogy szeresd azt, akit megcsókolsz, és érezd magad elég érettnek hozzá. :))
Ne törődj velük! Letolják a kisebbeket, amiért még kicsik. És persze a jól ismert "Túl fiatal vagy" dumával...
Nem azt mondom, hogy bármit csinálhatsz, persze, de a szerelem sem nem korhoz, sem nem cselekedethez kötött dolog. Nem értek azzal egyet, hogyha valaki, mondjuk, tizennégy év alatt szerelmes lesz, akkor csak puszi van, meg ilyesmi - de az meg nem igazi szerelem, szóval ennyi. Hátőő...
Nincs olyan, hogy érdemes, azt csináld a szabadidődben, ami felvidít, ami tetszik, érezd jól magad. Mert attól, hogy 11 éves vagy, még nem kell egész nap a házimunka és lecke alatt rogyadoznod! Mert csak ehhez lennél érett! Érezd jól magad a bőrödben!
A többieket, meg ha zavarja, hogy a kicsik is lehetnek szerelmesek, akkor befogják a szájukat, és a saját magánéletükkel foglalkoznak. :)
Akkor csókolj meg egy lány, mikor tudod: ezt nem fogod már megbánni!
(Letolhattok, de akik most belém kötnek, azok számára van egy welness belépőm a francba (sok, mert már engem is küldtek oda) - érvényben van! ;D
De nem hiszem, hogy veszekedést kezdenek, épeszű emberek felfogják, hogy ezt a KÉRDEZŐnek írtam. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!