Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire lenne ciki csak úgy...

Mennyire lenne ciki csak úgy csókolózni valakivel?

Figyelt kérdés

Még nem csókolóztam, de nagyon vágyom rá. Ahogy olvasom mások leírását, és látom a boldog párokat... Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha úgy smárolnék valakivel, hogy igazából nem szeretem, csak hogy kipróbáljam, és megtudjam végre, hogy milyen. Szörnyű, ahogy egyszerűen sóvárgok a szerelem után, és mégsem jön. Nagyon rossz ötlet?

15/L

2013. jún. 26. 23:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fog menni. :)

Én sem smároltam még senkivel, és sokszor gondoltam már rá, hogy kéne csak úgy valakivel...De akárhányszor odajutok, már húz oda magához, stb, egyszerűen nem megy, reflexből elfordítom a fejem. Szerintem várd meg, amíg tényleg szeretni fogsz valakit, és majd csak jön spontán. Úgy lesz az igazi. :)

2013. jún. 26. 23:58
 2/20 anonim válasza:
100%

ugyanigy vagyok vele://

14/l :)

2013. jún. 27. 00:00
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem lenne ciki,és sikerülhet.Bár még én sem csókolóztam senkivel,de van egy jóval idősebb nő,akihez eléggé vonzódok,na őt szívesen lesmárolnám. :P

majdnem 18/L

2013. jún. 27. 00:00
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem ciki :D én is úgy csókolóztam először. sőt azóta is csak olyannal akivel buliban futottam össze és többet nem is láttam.
2013. jún. 27. 00:04
 5/20 A kérdező kommentje:

3. válaszóló:

Egy idősebb nővel???

2013. jún. 27. 00:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt csináltam anno és nem volt jó..15 éves voltam, annyira féltem hogy béna leszek ha egyszer megcsókol először valaki akivel majd együtt járok, hogy egy buliban csókolóztam egy vadidegen sráccal próbaképp.Nem találtam a nyelvét, fogalmam sem volt mit kéne csináljak, tök érzelemmentes bénázás volt. Aztán rá egy évre összejöttem valakivel akit szerettem, és ég és föld volt a különbség..ráéreztem,és gondolkodnom sem kellett mit csináljak.
2013. jún. 27. 00:30
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Aha,simán.Biszex vagyok. :P

De nem hiszem,hogy össze fog jönni,mert nem biztos,hogy a nő biszex,az anyám is lehetne simán korban na és a legnagyobb "baj",hogy ismert,ez van. :D

2013. jún. 27. 00:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod, de szerelemből csókolózni az igazi. Neked is jobb emlék lesz, ha az első csók olyannal történik, akihez legalább vonzódsz. És jobban is fog menni :)
2013. jún. 27. 00:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt csináltam, egy buliban csókolóztam először egy fiúval,vagyis inkább smároltam. Borzalmas volt,össze-vissza dugdosta a nyelvét meg harapott,phu. Nem ilyennek kell lenni az első csóknak!! Hidd el,nem fogod megbánni ha vársz vele és olyannal csókolózol először,akit szeretsz vagy valamilyen érzelem köt hozzá.
2013. jún. 27. 09:15
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, hogy mielőtt össze jöttem volna a barátommal, én is sokat gondolkodtam ilyenen. Már 17 éves voltam, vágytam a szerelemre, na meg szörnyű cikinek éreztem, hogy ennyire tapasztalatlan vagyok még. Aztán valami folytán, mégis csak úgy döntöttem, erős leszek és inkább kivárom a megfelelő embert! Hát, láss csodát! Rá pár hétre már a mostani barátommal randizgattam ! :)

Az már teljesen más kérdés, hogy végül, hogyan sikerült az első csók...uhh :D. De erről inkább nem is beszélek.

A lényeg, hogy inkább ne tedd ezt! Hidd el, sokkal jobb, izgalmasabb egy olyannal csókolózni akit szeretsz.

2013. jún. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!