Mennyire lenne ciki csak úgy csókolózni valakivel?
Még nem csókolóztam, de nagyon vágyom rá. Ahogy olvasom mások leírását, és látom a boldog párokat... Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha úgy smárolnék valakivel, hogy igazából nem szeretem, csak hogy kipróbáljam, és megtudjam végre, hogy milyen. Szörnyű, ahogy egyszerűen sóvárgok a szerelem után, és mégsem jön. Nagyon rossz ötlet?
15/L
Szerintem nem fog menni. :)
Én sem smároltam még senkivel, és sokszor gondoltam már rá, hogy kéne csak úgy valakivel...De akárhányszor odajutok, már húz oda magához, stb, egyszerűen nem megy, reflexből elfordítom a fejem. Szerintem várd meg, amíg tényleg szeretni fogsz valakit, és majd csak jön spontán. Úgy lesz az igazi. :)
Szerintem nem lenne ciki,és sikerülhet.Bár még én sem csókolóztam senkivel,de van egy jóval idősebb nő,akihez eléggé vonzódok,na őt szívesen lesmárolnám. :P
majdnem 18/L
3. válaszóló:
Egy idősebb nővel???
Aha,simán.Biszex vagyok. :P
De nem hiszem,hogy össze fog jönni,mert nem biztos,hogy a nő biszex,az anyám is lehetne simán korban na és a legnagyobb "baj",hogy ismert,ez van. :D
Emlékszem, hogy mielőtt össze jöttem volna a barátommal, én is sokat gondolkodtam ilyenen. Már 17 éves voltam, vágytam a szerelemre, na meg szörnyű cikinek éreztem, hogy ennyire tapasztalatlan vagyok még. Aztán valami folytán, mégis csak úgy döntöttem, erős leszek és inkább kivárom a megfelelő embert! Hát, láss csodát! Rá pár hétre már a mostani barátommal randizgattam ! :)
Az már teljesen más kérdés, hogy végül, hogyan sikerült az első csók...uhh :D. De erről inkább nem is beszélek.
A lényeg, hogy inkább ne tedd ezt! Hidd el, sokkal jobb, izgalmasabb egy olyannal csókolózni akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!