Mennyire lenne ciki csak úgy csókolózni valakivel?
Még nem csókolóztam, de nagyon vágyom rá. Ahogy olvasom mások leírását, és látom a boldog párokat... Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha úgy smárolnék valakivel, hogy igazából nem szeretem, csak hogy kipróbáljam, és megtudjam végre, hogy milyen. Szörnyű, ahogy egyszerűen sóvárgok a szerelem után, és mégsem jön. Nagyon rossz ötlet?
15/L
Őszinte leszek veled, bár lehet, lepontoznak érte.
Én is ennyi idős voltam, 15 éves, mikor életemben először csókolóztam. Picit becsiccsentettünk a haverokkal, és az egyik srác megcsókolt. Szerettem, mint barát, de egyáltalán nem voltam szerelmes. De hagytam, mert élveztem, hogy végre valaki megcsókol, úgy álltam a dolgokhoz, mint te. Akkor még nem bántam meg.. aztán 16 évesen szerelmes lettem, és bántam, hogy nem Vele történt meg, szerelemből.
Szerintem te is inkább várd ki a magad idejét, hidd el nekem, szerelemből sokkal jobb érzés :))
19/L
Érdekes egy óvoda lehetett. :D
Nálunk csak a szájrapuszi ment akkor, de inkább csak erőszakosan a fiúk részéről. Hát nem tudom, én valahogy nem élveztem sosem, szaladtam el mindig előlük. :DDD Mondjuk nálunk ezt utána még 1.-2. osztályban folytatták, aztán kicsit "megkomolyodtak", már amennyire egy kisgyerek meg tud. :)
Anyukámnál az csapta ki a biztosítékot, mikor 1.-ben egy osztálytársam megkérdezte tőlem, hogy akarok-e vele baszni. Hát őszintén, fogalmam sem volt, hogy mit kérdezett, ezért anyukámnak muszáj volt elújságolni. :)
Igaz, én fiú vagyok, de hátha érdekel az ellenkező nem véleménye is. :)
Én is "sokat" vártam a szerelemre, és az azzal járó dolgokra, de aztán 2 szerelmi csalódás után rájöttem, hülyeség. Azóta inkább eljárok bulizni, és ha tetszik egy lány, és ő is szeretné, akkor mehet a smaci. :)
Nem kell ezt olyan komolyan venni szerintem... Mi van, ha évekig nem találsz senkit?
Egyeltalán nem ciki, keress valakit aki tetszik, aztán ha úgy érzed minden okés, vágj bele!
Szia!
Szerintem azt tedd amihez kedved van,ha egy buliban tetszik egy srác,vonzódsz hozzá és szívesen csókolóznál vele akkor tedd azt,mi a legrosszabb ami történhet? Maximum nem lesz olyan jó,de akkor is tapasztalat:) Az első csókom egy rock koncerten volt egy nálam jóval idősebb palival,de nem bántam meg pedig nem jártunk/járunk. Nem volt olyan nagy dolog mint amilyennek képzeltem:D Azóta már csókolóztam persze mással is,és igazából csak rá kell érezni a dologra,nekem ez elsőre nem sikerült de már kezdek belejönni,úgyhogy szerintem próbálkozz csak nyugodtan:p
Csak arra figyelj,hogy érzésből jöjjön a csók,ne csak azért,hogy legyen valami...
16/l
# 6, majdnem ugyanez volt a helyzet nálam is. 15 éves voltam akkor, életemben először voltam buliba (de ez sem volt igazából olyan túl nagy buli, főleg nem a mai értelembe véve), ahol megismertem egy velem nagyjából egyidős fiút. Én nagyon visszahúzódó lány voltam, nem volt előtte barátom soha, csókolózni meg főleg nem csókolóztam. Táncolgattunk, beszélgettünk, de a fiú észrevehetően be volt csiccsentve. Megfogta a kezemet, és mondta, hogy menjünk arrébb, el a tömegtől, táncoljunk inkább ott. Akkor fogták meg életemben először a fenekemet. Sőt, nem is megfogta, inkább csak finoman simogatta. Közben átöleltük egymást, ő nagyon apró puszikat adott a nyakamra, de inkább csak a leheletét éreztem. Forgott velem az egész világ, akkoriban fogalmam sem volt arról, hogy ilyen jó is tud lenni ez a dolog. Többször is próbált közeledni, de reflexszerűen mindig elfordítottam a fejemet. Akkor újra simogatott, puszilgatott lassan, nagyon finoman. Hirtelen történt meg a dolog, igazából annyira magával az ismeretlen érzéssel voltam elfoglalva, hogy alig vettem észre. Akkor megígértük, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot, de soha többet nem találkoztunk.
A kis cetli, amire felírta a nevét még mindig megvan egy doboz mélyén, és remélem, hogy még ebben az életben egyszer találkozunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!