Miért hiszi sok kamasz magáról, hogy Ő "különleges és más mint a többi"?
Holott, úgy vettem észre, hogy ez nagy részükre nem is igaz.
Értem , itt most a gondolkodást, a viselkedést, a hozzáállást, sőt a külsőt is.
Leginkább a 13-16 éves korosztálynál figyeltem ezt meg.
Ugyanazért, amiért te is azt hitted magadról ennyi idősen, amiért próbáltál valamit kihozni magadból, amiért próbáltad esetleg felhívni magadra a figyelmet, és az önbizalmadat erősíteni.
Másrészről úgy gondolom, hogy minden egyes ember különleges, és más mint a többi. ;)
mindenki különleges a maga módján.. csak rá kell jönni, hogy mi az, ami különlegessé teszi..
amúgy ha arra célzol, hogy azt hajtják, hogy milyen nagyon szép, sokkal szebb mint a többiek vagy milyen nagyon ügyes, akkor az azért lehet, mert a szülők (mármint a normális szülők) elfogultak a gyerekükkel szemben és megdícsérik minden munkáját, a rajzokat, festményeket, írásokat stb. A gyerek kinézetét is.. és ezért lehet.. Annyit mondogatják nekik a szülők és a barátok, akik nem akarják őket megbántani, hogy már elhiszik és teljesen beleélik magukat.. De persze van, akinek igaza van és tényleg kivételes tehetsége van valamihez vagy feltűnően szép, de ez ritka..
15L (nálunk is van pár ilyen az osztályban.. és nagyon de nagyon el vannak szállva maguktól és nagyon utálom őket.. pláne hogy csak azért semmibe veszik az embert, mert nem kap heti 15-20.000 forint zsebpénzt...)
Szerintem mindenki így gondolja, hogy ő milyen menő vagy ha nem az akkor meg a menők gyökerek és ők majd megváltják a világot meg a kettő közepe. Bár szerintem a 85%-unk sík hülye.. :D
14/f
Mert keresik önmagukat.
Amúgy meg hülyeség,hogy egyformák vagyunk.
Külsőre talán,hisz vannak birkák,akik egymást követik és nem önmagukat,de attól még belül teljesen eltérnek.
Kérdezz meg 10 embert egy sokrétű témával kapcsolatban,meg fogod látni,ahány ember,annyi válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!