Mit mondjak neki, hogy hagyjon már békén?
Még mielőtt azt hinnéd, olyan "öreg" lennék, vagy felnőtt, elárulom, hogy 19 éves lány vagyok!
Sokáig én is tanulás helyett inkább gépeztem és mindig a leckét hagytam az utolsó pillanatra. Aztán érettségi előtt valahogy rájöttem, hogy akármilyen meglepő a gép és a játékok megvárnak, nem szaladnak el, de tanulni most kell, azt nincs lehetőség később bepótolni! Sokkal jobbat teszel a lelkiismereteddel is, ha megtanulsz mindent, majd ha van még időd (vagy hétvégén, szünetekben, hidd el az sem tragédia) akkor gépezel!
A szüleid biztos nem téged akarnak szekálni, csak jót akarnak neked! Bármilyen meglepő, nem nekik tanulsz, nem is az iskolának, hanem magadért. Gondolom nem úgy képzeled el az életedet, hogy egész nap szórólapozni akarsz az aluljárókban! Na látod, ezért tanuljál amíg tudsz!
Annyi de annyi sokkal jobb dolog van a gepezesen kivul, hidd el! Nem vagyok am en se idos, de sokszor amikor ideulok a gep ele ( a semmiert) akkor merges vagyok magamra. A legnagyobb gond, hogy fuggove valik az ember a geptol.
Szerintem sajat magad erdekeben probald meg, hogy kb. 1-1 orat ulsz csak oda. Hidd el megszunnek az otthoni vitak, te is es a szuleid is happy-k lesztek!:)))
Olvass, sportolj, tobbre mesz veluk, majd rajossz, csak nehogy mar keso legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!