Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol találok ilyen szemüvegkere...

Hol találok ilyen szemüvegkereteket, és átlagosan mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés

16 éves lányom régóta szeretne ilyen most elég divatos, fekete keretes szemüveget (nem azt az óriási méretűt: [link] hanem ami ennél azért kisebb.

Mit gondoltok, mennyibe kerül egy ilyen? Vagy hol lehet hozzájutni esetleg interneten (kisvárosban élünk, és az itteni optikában nincs ilyen a készleten)?

2013. aug. 26. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonló van, 15 ezer forintba került, igaz Debrecenben lakuknk.
2013. aug. 26. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Esetleg privátban tudnál egy képet küldeni a szemüvegről? Persze csak ha nem gond. Illetve még egy kérdés: optikusnál vetted, vagy interneten?
2013. aug. 26. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap Győrben láttam ilyet a Baross úton az egyik boltban. Sajnos nem néztem meg mennyibe kerül.
2013. aug. 26. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt már, fél éve, de kb 10000 Ft-ért láttam hasonlókat egy szegedi optikusnál. Ezek kimondottan olcsóak, mert műanyagból készülnek nem pedig fémből.
2013. aug. 26. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Lányod csak divatból hordaná vagy kell is neki?

Ha csak divatból, akkor Claire's-be láttam múltkor. Kb. 1000-4000 között, nem tudom nem néztem az árát.

2013. aug. 26. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem csak divatból, rendes dioptriás szemüveg kell neki. :)
2013. aug. 26. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!