14-18évesek! Mit adtok a szüleiteknek, testvérednek/testvéreidnek karácsonyra? Illetve ti minek örülnétek? És szülők, akik elolvassák minek örülnének a gyerekétől?
Sziasztok!
Akinek már van ötlete az légyszi írja le,mert én nagy bajban vagyok.
Apukámnak sose tudom mit vegyek.Eddig ha kijött egy új lemez a kedvenc előadóitól akkor azt megkapta és örült neki,de most már mindent a netről tölt le.Tavaly és tavaly előtt is úgy vettem neki ajándékot,hogy mentem a városba anyumnak,meg tesómnak ajándékot venni és ami megtetszett és árban is jó volt azt vettem meg...Idén szeretnék valami olyat adni,aminek biztos örülne.Olvasni nem szeret,tehát a könyv sem jó ötlet.Ezenkívül szereti a bort és a pálinkát:D de azt meg nem tudok venni...Egyszerűen ötletem sincs.
Anyukámnak is olyan ajándékot szeretnék venni,aminek biztos,hogy örülne.Névnapjára kapott egy könyvet,amit kinézett magának:Kurt Tepperwein Szellemi öngyógyítás c. könyve.Nagyon tetszett neki,szóval azt gondoltam veszek neki valami ehhez hasonló könyvet.Csak sajnos nem tudom,hogy mégis milyen könyvek vannak amik ezzel kapcsolatosak.
Nővérem(18éves):neki is nagyon szeretnék olyan ajándékot adni aminek biztos,hogy örül majd.Parfümöt már kapott tőlem,de ha nem lesz jobb ötletem akkor veszek neki olyan parfümöt amit szeretett volna venni akciósan,csak akkor nem volt már a rossmanba.Ezenkívül még jó lenne valamivel meglepni őt is:)
Anyukám és nővérem szeretik a mécsest,a füstölőt.Tehát ha még a keretbe belefér azt is kaphatnak:)
Viszont apum egyenesen utálja a füstölőt,a gyertyát még csak-csak elfogadja,hogy anyum meggyújtja de nem a kedvence.
Ti mit vesztek a szüleiteknek,testvéreiteknek(testvérnél légyszi a korát és nemét írjátok oda)?Szülők ti minek örülnétek?Mindenféle ajándékötlet érdekel.
Ja,és fejenként max. 2500Ft-t tudok költeni.
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!