A testvéreidnek veszel több ajándékot karácsonyra vagy a szüleidnek, hány darabot kapnak a szüleid és hányat a testvéreid?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 21:23
1/12 anonim válasza:
Én nem darabszámra veszem az ajándékot, hanem nálam kb. mindenki egyenlő értékben kap. Már nem élek a szüleimmel és a testvéreimmel, de ugyanannyi összeget szánok az ajándékaikra.
2/12 anonim válasza:
Nyilván amelyiket jobban szeretem az drágább és több ajándékot kap. :D
3/12 anonim válasza:
Mindenki egy ajándékot kap. Mivel sokan vagyunk és mindenki kap mindenkitől, így elég sok ajándék összejön, legalább 10-15 per fő :)
4/12 anonim válasza:
A kérdés már önmagában sem pontos. Egy nővérem van és egy szülőm. (Édesanyám meghalt, apám egyedül nevel.) Nem darabra veszem. Apám mobiltelefont kap tőlünk, (nővérem+én) mert fél éve eladta az övét, hogy el tudjak menni egy kirándulásra. Nővérem egy szép fülbevalót kap tőlem. Az édesapámé jóval többe fog kerülni, de azt hiszem, hogy megérdemli. A nővérem sem fog megsértődni, hogy az övé nem olyan értékű. Ilyen élethelyzet is van.
5/12 anonim válasza:
Apám nem kap semmit, és hála neki a (fél)tesóim se fognak többet kapni. (alkesz barom, megint én húztam ki a szarból)
6/12 anonim válasza:
Nagyjából igyekszem/igyekeztem ugyanolyan értékben venni nekik ajándékot. Öcsém darabra többet fog kapni, de durván ugyanolyan összegben, mint a szüleim.
7/12 anonim válasza:
én akkor fogom ajándékozni a rokonaimat, ha lesz saját keresetem
18L
8/12 anonim válasza:
Tesóm mindig nagyobb (értékben) ajándékot kap, mint bárki, na jó mostanában a barátom talán tőle is többet, de nincs sértődés belőle
9/12 anonim válasza:
ŐŐŐ mi az hogy hány darabot? nem elég egy?? o.O
10/12 anonim válasza:
12-13 00:18-as vagyok
van fő ajándék, és mellé még pár (1-2) kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!