Kamaszok! Ki várja már a sulit? Ha nem, miért nem? És ha igen, miért? :-)
Az is-is táborhoz csatlakozom. Igazából én nem vártam a nyári szünetet...valahogy élvezem a sulit. Persze nem a kialvatlanságot és a napi gyötrődéseket, hogy vajon most kapok-e rossz jegyet, vagy sem.
Szeretem a sulis programokat, amikben idén is rengeteget fogok segíteni, szeretem a társaságot, a nyüzsit, és hogy van egyfajta "rendszer".... mármint fel kell kelni, el kell menni, túl kell élni, haza kell jönni, házit írni stb. Szeretem, ha meg van határozva mit kéne tennem. Tény, hogy nem mindig teszem is meg, de ennek is megvan a saját "izgalma", az ellenszegülés a szabályoknak. :D
Amúgy egész nyáron annyira várta a sulit... így a végefelé meg kezdem azt gondolni, hogy NEEEE még ne legyen vége. :/
16L (11.osztály :P )
is -is.
Hiányzik ,hogy a barátaimmal leüljek a szokott helyünkre , beszélgessünk , történnek a dolgok stb. És a felvételit is várom már :)
Miért nem? mert az első hét után újra elkezdődik ,hogy tanulnom kell , és sok dologra odafigyelnem :)
Várom, mert: még egy év a kedvenc osztályommal, és a kedvenc tanáraimmal, egyszerűen odavagyok a sulimért, mindenki tök jó fej, és a felsős osztályokból mind vannak barátaim, ráadásul az órák is tök izgalmasak. :) alig várom a ballagást, és a 9-et, mivel abba a suliba mehetek, ahova az a fiú jár, aki tetszik, és gimiben VÉGRE beszélgethetünk:)
Nem várom, mert: felvételi, korán kelés, nincs smink, sem körömlakk, 3-6,7-ig tanulnom kell, be van osztva, hogy mit csináljak. (de ezeket is mind nagyon szeretem, mert abba a suliba járok, amit kezdetektől kezdve imádtam!!! :)<3 igazából az sem baj, hogy otthagyom 8. után az általánost, mert az osztályom 90%-a ugyanabba a suliba fog járni, mint én^^
Várom, mert szeretnék újra pörgős életet élni, délutánonként eljárkálni, új embereket megismermi, hülyéskedni velük a szünetekben, stb.
Nem várom, mivel hozzászoktam ahhoz, hogy éjszakai életmódot folytatok. Dél előtt alszok el, és este felé kelek, így teljesen elkerülöm a szülői kontaktot, a magam ura vagyok, olya, mintha egyedül élnék.
Vegyes érzések kavarognak bennem, de szerintem ezzel mindenki így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!