Van még valaki, aki várja rajtam kívül az iskolát? Anyuk, kamaszok?
Figyelt kérdés
Én nagyon. :S :)
17L
2013. júl. 27. 13:13
1/12 anonim válasza:
Mi anyukák nem hiszem . Az iskola kezdés nagyon sokba kerül , és nekem már 2 gyerek megy iskolába szóval ez nagyon megterheli a pénztárcánkat , ettől függetlenül várom , mert végre itthon egy kis nyugo lesz
2/12 anonim válasza:
Én várom, a szünetem túl unalmas
18/F
3/12 anonim válasza:
Én nagyon várom, mert reggeltől estig hatalmas itthon a zsivaly és nagyon sok munkát ad a négy gyerek, mivel egyszerűen nem mennek sehova.
Már borzasztóan fáradt vagyok, rettentően kifacsartak.
4/12 anonim válasza:
az én fiam is nagyon várja! 9 éves.
5/12 anonim válasza:
Én is, eléggé semmilyenre sikerült a szünetem idén.:/ 16/L
6/12 anonim válasza:
Igen is meg nem is :/ Tök jól elvagyok a barátommal, de szinte mindig csak hozzá megyek át, a "barátnőimhez" nincs sok kedvem kimenni a városba, max a legjobb barátomhoz. Viszont azért hiányoznak, meg az osztálytársak, a balhék, kb úgy minden, ami szokott történni. Kíváncsi vagyok a gólyákra, ki kibe lesz szerelmes ebben az évben :) Viszont közeledik a kisérettségi amitnagyon nem várok na meg parázok a felvételitől.
8/12 anonim válasza:
Én nem várom, félek a gimitől. Pont akkor dognak a szüleim szétköltözni, ez a nagy környezetváltozás sok lesz nekem. Új suli, új ház (itthon is lehetek, de anyámnál is kell lennem).... 14/L
10/12 anonim válasza:
Én is nagyon várom már :) .. a nyár amúgysem a kedvenc időszakom és hiányoznak a barátaim 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!