Kamaszok, csókolóztatok már veletek azonos neművel?
Igen, az akkori legjobb barátnőmmel. Igazából a lányok is izgatnak valamilyen szinten, de a fiúkhoz vonzódom.
Anyukám tud a csókról, megkérdezte, milyen volt, és ennyi. Ha homoszexuális lennék, akkor is ugyanúgy a lánya lennék, tehát emiatt nem ítél el.
Nem próbáltam még, és nem is szeretném.
Ha valaki biszexuális, vagy esetleg egyszer kipróbálja, az mondjuk számomra egyáltalán nem elítélendő, de az olyan lányokat, akik csak azért csókolóznak lányokkal, hogy a bulikban felhívják magukra a pasik figyelmét, kifejezetten gáznak tartom.
fujj én sztem belehánynék a szájába
na ez tényleg undorító
nem és nem is akarom kipróbálni
15f
Biszex vagyok, probaltam mar. Jo volt. Anyukam semmit se szolt, miert szolt volna? Csak egy csok, nem fekudtem le senkivel es mindenki el.
Egy dolgocskat nem ertek. Miben kulonbozik a lany-lany csok a fiu-fiu csoktol? Ha egy ember valamihez vonzodik (normalis kereteken belul, mert az, hogy masik nemet szeretsz nem vetheto ossze azzal, hogy allatokkal csinalod.) akkor had csinalja mar azt amihez kedve van. Nem erteeeem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!