Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, csókolóztatok már...

Kamaszok, csókolóztatok már veletek azonos neművel?

Figyelt kérdés
Kipróbálnátok? Szülők, ti mit szólnátok hozzá, ha ez kiderülne a gyereketekről?
2013. aug. 23. 00:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
És a lány-lány miért más mint a fiú- fiú?
2013. aug. 23. 11:52
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Igen, az akkori legjobb barátnőmmel. Igazából a lányok is izgatnak valamilyen szinten, de a fiúkhoz vonzódom.

Anyukám tud a csókról, megkérdezte, milyen volt, és ennyi. Ha homoszexuális lennék, akkor is ugyanúgy a lánya lennék, tehát emiatt nem ítél el.

2013. aug. 23. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem, de az egyik legjobb barátnőm már többször is csinálta, én is ki fogom próbálni egyszer biztos, kíváncsiságból :)
2013. aug. 23. 13:15
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem. De talán kipróbálnám, kíváncsiságból, de egyébként kapcsolatot el nem tudnék képzelni egy lánnyal.
2013. aug. 23. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbáltam még, és nem is szeretném.

Ha valaki biszexuális, vagy esetleg egyszer kipróbálja, az mondjuk számomra egyáltalán nem elítélendő, de az olyan lányokat, akik csak azért csókolóznak lányokkal, hogy a bulikban felhívják magukra a pasik figyelmét, kifejezetten gáznak tartom.

2013. aug. 23. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Fiú vagyok, de nem vagyok meleg
2013. aug. 23. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

fujj én sztem belehánynék a szájába

na ez tényleg undorító

nem és nem is akarom kipróbálni

15f

2013. aug. 24. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Biszex vagyok, probaltam mar. Jo volt. Anyukam semmit se szolt, miert szolt volna? Csak egy csok, nem fekudtem le senkivel es mindenki el.

Egy dolgocskat nem ertek. Miben kulonbozik a lany-lany csok a fiu-fiu csoktol? Ha egy ember valamihez vonzodik (normalis kereteken belul, mert az, hogy masik nemet szeretsz nem vetheto ossze azzal, hogy allatokkal csinalod.) akkor had csinalja mar azt amihez kedve van. Nem erteeeem.

2013. aug. 24. 00:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem, de kipróbálnám... :)

16L

2013. aug. 24. 00:35
 20/22 anonim ***** válasza:
csak szajrapuszi volt,mert felelsz vagy merszeztunk
2013. aug. 24. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!