Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Elfelejtsem őt?...

Mit tegyek? Elfelejtsem őt? Vagy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik. Már nagyon régóta ismerem, de személyesen csak 3 hete ismertem meg. 3 hete az egyik buliba oda akart hozzám jönni táncolni, csak én nagy zavaromban (nagyon bejön, pont a zsánerem) furán néztem rá, és inkább hanyagolt. Neki és nekem vannak közös ismerőseink, így a buli után 2 nappal találkoztunk. Általában nagyon elvagyok vele, hülyülünk, nevetgélünk. Múltkor mondta, hogy jön a városunkba (nem egy településen lakunk) ha van kedvem menjek ki. Kimentem, ott volt ő, és 2 haverja. Mikor elköszöntünk egymástól kaptam 2 puszit az arcomra.

Elkísértem őt az edzésére, fagyiztunk is. Szinte mindig rám vigyorog, szoktunk skype-olni is.

A hétvégén volt egy buli, mondta ha én ott leszek, akkor 100%, hogy eljön. Vártam, nem jött. A válasza erre az volt, hogy összekeveredett rendőrökkel, és nem volt kedve eljönni abba a buliba. (közben haverjával bulizgatott máshol) Ráírtam most facebookon, ma egész nap nem beszéltünk. Beszéltünk vagy két szót, és lerázott egy : "na megyek, szia"-val, közben ugyanúgy fent van. hétfőn is elmentem hozzá, a falujába, én meg a barátnőim, ott voltak a haverjai is, és amikor elköszönt tőlem, akkor teljesen úgy nézett rám, mintha többet érezne barátságnál.

Mondta a haverja, hogy a lányok többsége miatta jár a faluba, igazi nőcsábász, de viszont többre értékeli a komoly kapcsolatokat.

Kezdd teljesen magába bolondítani,de nem bízom benne. Annyi önbizalmam meg nincs, hogy megkérdezzem tőle a dolgot, nagyon félek a visszautasítástól. Hétvégén megint találkozunk, kíváncsi vagyok, hogy fog viselkedni. Az előbb is hívott, hogy jönnek a városba, menjek ki, csak sajnos nincs lehetőségem rá.

Ti mit tennétek? Soha nem volt ilyenben még részem, nem volt még barátom, szűz vagyok ilyen téren. Szerelem/ szex kategóriában nem kaptam érdemlegest választ a kérdésemre, így ide írtam. Idősebbek, szülők véleményére is kíváncsi vagyok.

Köszönöm előre is.

2013. aug. 22. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, ha nőcsábász és te keresed szinte mindig és te mész utána, lehet h megkapod, de hogy nem fogja utánad kaparni a falat (komoly kapcsolat, megbecsülés, csak veled van), az szinte biztos. Légy elérhetetlen, kéresd magad, de én személy szerint hanyagolnám. Ahogy és amiket írsz, te nem ilyen pasasra vágysz, nem ilyet érdemelsz. Konkrétan azért vonz, mert rossz fiú. Biztosan lesznek még rossz fiúk az életedben, de a szüzességedet ne egy ilyennek add. Szerintem. 31N
2013. aug. 22. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezz. Én például úgy jöttem össze a barátommal, hogy letámadtam ilyen téren :) Ha meg visszautasít se érezd cikinek, mert nem az, pont, hogy bátor voltál, ami követendő. Ne várd, hogy ő tegye meg ebben a dologban ezt a lépést, mert a fiúknak nem szokásuk.
2013. aug. 22. 23:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nem szeretnek utana loholni, az esetek nagy tobbsegeben o ir ram, o kezdemenyezi a beszelgeteseket. Nem szeretnek egy lenni a sok kozul.

2013. aug. 23. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!