Hogy csináljam hogy elfelejtsem?
el vagyok keseredve. nem kicsit. 3 éve nem jön a babánk, a férjemnek valoszinüleg nem is lehet. minden percben ezen agyalok meg figyelgetem magam, néha ugy érzem belefáradok, máskor meg idegeseit minden gyerek és terhes nő körülöttem. mit tegyek hogy bele tudjak törödni? hogy másra gondoljak? amugy van sok hobbim meg jol lefoglalo munkám és sok barátom meg nagy családom, de akkor se tudom a gondolatokat kiirtani az agyambol..
aki igy van tudja mire gondolok..
segitsetek..
Ne felejtsd el.
Írok valakiről, aki pszichológusnál járt, ugyanezzel a problémával. A pszichológus azt kérte mindkettőjüktől, hogy csináljanak egy év szünetet és teljesen töröljék ki a gyerekvállalás összes gondolatát. Még lappangani se hagyják magukban, ha jön egy gondolat 'csípjék fülön' és mondják el maguknak, 'a pihenőidőmben kizárom a gondolataimból'...persze ez egy terápia keretén belül kicsit bonyolultabb volt, de ez volt a lényege.
Nehéz volt nekik de végül is belejöttek.
Azt hiszem nem teszek jót, hogy leírom, hogy még abban az évben (sőt, elég hamar) sikerült a baba...mert ha esetleg kipróbálod, ne ez motoszkáljon benned, ez tényleg csak teljes elengedéssel valósulhat meg.
Nem írom le milyen problémája volt a pasinak, lehet, hogy nem hinnétek el, pedig igaz...lényeg, hogy bár szerették egymást a feleségével apaságit kért mert nem hitte el, hogy ő a gyerek apja.
Bárhogy döntesz, sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!