Méhszáj vizsgálata otthon! Hogyan csináljam?
Szeretném megfigyelni mikor is van peteérésem,és ugy tudom ezzel a módszerrel megállapitható!De hogyan csináljam,és mit keressek,és mit kell érzenem?
Bocs a hülye kérdésekért!
Kisbabát szeretnénk,de eddig sem a hömérős sem az lh tesztek nem váltak be...gondoltam hátha ez!
Inkább a billings módszer.
vagyis ne a méhszájat hanem a nyákot figyeld.
Jobb, ha nem vizsgálod otthon a méhszájadat.
1, nem vagy nőgyógyász, s interneten keresztül nem lehet ezt pikkpakk elsajátítani
2, előbb fog emiatt elkapni vmi fertőzést, minthogy bármit is megtudj a méhszáj állapotából.
Azt javaslom, hogy menj el a ciklusod közepén a nőgyógyászodhoz, aki megvizsgál ultrahanggal és azonnal kiderül, hogy van-e peteérésed, illetve, hogy mikor kell együtt lennetek. Szakemberhez fordulj, ne saját magadtól várd a megoldást!
Van peteérésem azzal nincsen baj,csak valamiért vagy nem jókor időzitjük az együttlétet vagy nem tudom.
Jó jó nem nyulkálok,figyelem tovább a nyákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!