Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most 9 hónapos a fiam és 2...

Most 9 hónapos a fiam és 2 hónapja elhagyott az apja! 1 idősebb nőért. Mit tegyek hogy elfelejtsem őt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
szard le. ha vki elhagy 1 7 hónapos babával, az azt sem érdemli meg, h lehányd. nehogy már siránkozz utána. légy erős!!!
2009. dec. 10. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit mindenki másnak tanácsolnak a felejtésre. Neveld a gyereked, foglalkozz mással, találj hobbit ha van időd, gondold át a dolgot, ne fojtsd el, ne utálkozz, stb.
2009. dec. 10. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egyedül nevelem,lassan 9 hónapos az én picim is.ha gondolod,írj privit,szívesen meghallgatlak,s talán már tudlak valamivel bíztatni is.

2009. dec. 10. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén drukkolok, hogy túl tudd rajta tenni magad! Egyetértek az előttem szólóval, hogy meg sem érdemli ez az ember, hogy rá gondolj, pláne nem h. szeresd. Dehát ez nyilván nem így működik.

Sajnos én sem tudok jobbat, minthogy játsz minél többet a babáddal és próbáld elterelni a saját figyelmedet a pasiról.

Kitartás!

2009. dec. 15. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Az a baj hogy még gyerektartást sem fizet nekem!
2009. dec. 15. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Szio mindenkinek aki irt igaza van!!

De a gyerektartás kötelező, pláne ha házasok lennétek de ha nem és elismerte az apaságot akkor is kötelező fizetni!!

Járj utána!!

Egy egydeülállo anyukát jobban támogatnak!!Sok erőt

Üdv egy 16 hós baba anyukája

2009. dec. 15. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyen dolgok mélységesen fel tudnak háborítani.Az az ember egy felelőtlen tuskó! Már bocsánat amiért ezt írom.

Próbáld minél hamarabb túltenni magad rajta, hiszen a gyerekednek így még nagyobb szüksége lesz rád! Próbálj egyenlőre csak rá koncentrálni, így amellett hogy az ő biztonságérzetét megteremted (a történtek után) a te figyelmed is elterelődik. Minden esetre a gyermek előtt próbálj erős lenni, hogy ne érezze rajtad hogy baj van, mert az neki sem tesz jót.

2009. dec. 15. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. ha nem is vagytok házasok,de nevére vette a fiadat, akkor köteles gyerektartást fizetni. ezt akár az állam is behajtja neked.
2009. dec. 15. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

És ha vissza akarja magát könyörögni, ne engedd neki! Aki egyszer megteszi, hogy elmegy az ismét megfogja tenni.

Babázz sokat, élvezd ki minden pillanatát.

Csináljatok sok közös programot.

2009. dec. 15. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!A gyermekednek TE vagy az egyedüli támasza!!!Próbáld a gondolataidat elterelni!Menj be az önkormányzathoz egy rakás segélyt tudnak ilyenkor adni!!!!Használj ki minden lehetősséget!!Ha szomoru is vagy ne mutasd ki se a fiad se a volt párod elött ha találkoztok!!Én a férjem 4 x engedtem vissza!Utólag azt mondom hülye voltam de a lelkem igy nyugodott meg!Az én fiam 3 hós volt mikor elköltözött az apja!!!Kitartás és sok erő NEKED!!!
2009. dec. 16. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!