Hová lett annak az anyukának a kérdése, akit elhagyott a párja mert kislánya születt?
Én nem találkoztam ezzel kérdéssel de engem is érdekelne hogy mi van vele:(
Elég szomorú:(
Az volt, hogy nem tudták a baba nemét, mert az apuka nem akarta megkérdezni, mert ő végig biztos volt benne, hogy fia lesz, és megdöbbent, amikor megszületett a baba, hogy kislány. Talán, ha 2x volt látogatni, aztán azóta sem látta a babát. Elhagyta őket. :(
Szóval kíváncsi lennék, mi újság vele (velük).
Amúgy volt valaki, aki azt feltételezte, hogy kamu a kérdés. :S Nem hiszem, hogy ilyet bárki is viccből írna ki.
Azért érdekes, hogy ilyet kitörölnek, sok idióta kérdést meg még ki is emelnek és senkinek nincs vele gondja ....
Nagyon szomorú az eset, talán itt - ha látja az anyuka ezt a kérdést - válaszol majd, hogy mi van velük! Emeld majd ki szerintem!
En ilyenrol nem is hallottam meg.....tuti nem normalis a pasas...apukam is fiut akart erre 3 lanya lett es meg sem hagyta el anyukamat....vagyis nem ezert hagyta el hanem egy 15 evvel fiatalabb noert, de ez mas tema.
A ferjem is kisfiut akart es lanyunk van es szuletes ota szeremem van, de tetotol talpig....
ez nem indok!!Gerincetelen ..... (karomkodas helye).....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!