Az normális hogy anyukám nem engedi hogy tangát hordjak? 17/L vagyok
Akkor idézhet elő hüvelyi fertőzéseket a tanga, hogyha valaki székelés után nem törli meg rendesen a fenekét. Nem hiszem, hogy egy 17 éves lány nem ügyelne a higiéniára.
Másrészt, nem tudom, hogy akik ezeket a cikkeket írják, hordanak-e tangát. Az én tangáimnak a fenék része sose ér hozzá a nemi szervemhez...
Na,basszus..nemhogy észhez térítenének,hanem még mondják,de azért titokban tedd tönkre magad nyugodtan.Anyudnak igaza van,azt kell mondjam.Tiltani én sem tiltanám,sőt vennék is a lányomnak,meg mosnám is rá rendesen(ha ő maga ezt például nem tenné meg esetleg),de akkor a nőgyógyászt biztosan kellene évente látogatni.
Amúgy én nem viseltem tangát sokat,de amikor viseltem,rettentően megfájdult a hasam,a s_ggem és mindenem.Pedig nem vettünk túl kicsit,se túl nagyot,a méretemhez igazodva vettünk egyet.Anya is ellenezte emlékszem,nem hittem neki,aztán rájöttem,hogy basszus,igaza van.Nem dobtam ki a tangákat azóta sem,de használni csak akkor fogom,ha esetleg szexuális aktusra kerül a sor.Volt már pasim,vele eljutottam az ágyig,és akkor pont egy lila tanga volt rajtam,csak az ő kedvéért.Aztán azóta vele szakítottam és most szingli vagyok és leszek is egy darabig.:) (érettségi meg sok herce-hurca jön.)
18/L
Ne felejtsük el, hogy több féle létezik tangából is. Én 16l vagyok, 1 héten max kétszer hordok tangát. Nem csak 'madzagból álló' tangák léteznek. Nekem pl. olyan finom pamutból készült van, amit nem lehet észrevenni cica/fehér nadrág alatt sem, de vastagabb a fenék résznél , nem egy madzagból áll. Nem értem ettől mi baja eshetne.
Amúgy már rendesen bosszant az, amikor 'összehozzátok' a tanga viselését meg a szexet. Soha sem fogjátok megérteni, hogy a kettőnek nem minden esetben van köze egymáshoz? Én nem élek nemi életet, még barátom sincs, mégis hordom...
15 évesen hoztam fel anyumnak. azt mondta hogy szerinte kényelmetken, de kipróbálhatom, így vett nekem 2 db-ot. utána mondtam hogy nekem kényelmes és kaptam még egy melltartót tangával és ennyi :) néha jó ha van, én szeretem :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!