Tetszik egy fiú. Mit tegyek? Ez már a sokadik ilyen kérdés, tudom. De ahogyan az előző kérdezőknek, úgy nekem is szükségem lenne a segítségre.
Ismerem őt pár éve, élőben csak köszönni szoktunk egymásnak, facebook-on már többször is beszélgettünk, de mindig én írok rá. Nagyon kedves, mindig válaszol.
Tudnátok adni valamilyen tanácsot, hogy hogyan tovább? Tapasztalatokat szívesen várok.
Előre is nagyon szépen köszönöm! :) 16/L
Esetleg szervezhetnél valami bulit, kirándulást, közös fagyizást sok haverral, és így elhívhatod őt is, hogy élőben is beszélgessetek picit. Aztán ha ez megvolt, folytatjátok a beszélgetést megint facebookon, próbálj olyan témákat is felhozni, ami tuti hogy őt is érdekli, hogy ne legyen lapos a beszélgetés. Aztán ha jön a suliidő, lehet hogy többször is össze tudtok futni, tudd meg melyik tantárgyból jó, és abból kérj segítséget "Nem értem ezt a feladatot..", aztán majd valahogy alakul magától.
Viszont vigyázz, ne legyél nagyon nyomulós, mert attól irtóznak a fiúk :) Néha hagyj egy kis szünetet, ne írj neki minden nap.
Bocsi, de ez nem a "szerelem, szex" kategóriába való?
Mert itt azért nem ezzel akar foglalkozni a legtöbb ember, habár mondjuk aki itt van az általában ott is, szóval inkább felejtsd el :D
Köszönöm a válaszokat :) !
Igen, odatartozna, de véletlenül ide írtam ki, és már nem tudtam utána változtatni rajta.
"Csak beléd akartam kötni" köszi szépen, kedves kommentelő :P !
Szerintem ugorjuk a témát, így is kaptam rá választ, hogy nem abba a kategóriába írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!