Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gólyatáborba mennék a Balatonp...

Gólyatáborba mennék a Balatonpartra, de megjött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ígyis-úgyis megyek, ki nem hagyom. Mellesleg sikerült megfáznom tegnap este, mert koncerten voltam, szóval ez jól összejött.

Eltettem 2 trikót, 3 pólót, 2 shortot, 2 hosszúnadrágot, egy pulcsit, fehérneműt, fürdőruhát(hátha..), fogkefe-fogkrém-tusfürdő-betét-dezodor, egy törcsit, papucsot, sarut, egy tornacipőbe megyek, és hálózsákot. Szerintetek még valamit? Iszonyatosan paranoiás vagyok pakoláskor. Mindig attól félek hogy valamit itthon hagyok, pedig most csak 3 napra megyek.

2013. aug. 20. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"gólyatáborba általában 18-19 évesek mennek"

Vannak olyan középsulik ahol nyár végén van gólyatábor.

Kérdező: kihagyod a fürdést. Erősen kétlem, hogy te leszel egyedül aki nem fürdik.

2013. aug. 21. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:

minálunk is gólyáknak hívják a kilencedikeseket...

egyébként ne felejts el eltenni szúnyog riasztót, naptejet, csípésekre krémet, gyógyszert

2013. aug. 22. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Gondolom gimis gólyatábor, tampont meg én se ilyenkor próbálnék ki először...

Nyugi, nem leszel egyedül vele, ha van három osztály egy évfolyamon, akkor 30-35 lány biztos, olyan 10et tippelnék, aki veled tart majd a parton.

A megfázásra annyit tudok, hogy pihenj sokat, és vigyél gyógyszert a táborba is, ha kéne.

Naptej, szúnyogriasztó, csípésre krém (Fenistil meg ilyenek) és gyógyszer, ha van allergiád, akkor arra is.

És nem tudom, a ti sulitokban mi a szokás, nincs olyan ismerősöd, aki oda jár? Mert nálunk nem volt kint a szivatásért felelős osztály, külön beavatás volt a suli udvarán két hét múlva este. De mindenhol más a szokás. Gimiben nem szokott annyira durva lenni szerintem, és általában taárok is jelen vannak.

Jó szórakozást, és ne izgulj :)

15/L

2013. aug. 22. 17:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Ma ertem haza, a tabor rohadt jo volt. Nem szivattak minket sokat, csak nem nagyon tudom mozgatni a labaim. 2:30-kor a sotetben elegge mokas suss fel napot enekelni, mikozben korbe-korbe futkosunk.

Masik 3 lanynak is megvolt,de az egyik vizilabdas szal ot nem zavarta. Nem Balatonoztam, de nem is baj, mert k_rvahideg a viz.

Meg mindig meg vagyok fazva, nem kapok levegot az orromon. :|

Egyebkent igen, ez gimis golyatabor (vagy ahogy itt hivjuk csibetabor), most leszek kilencedikes.

2013. aug. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!