Gólyatáborba mennék a Balatonpartra, de megjött. Mit tegyek?
Ígyis-úgyis megyek, ki nem hagyom. Mellesleg sikerült megfáznom tegnap este, mert koncerten voltam, szóval ez jól összejött.
Eltettem 2 trikót, 3 pólót, 2 shortot, 2 hosszúnadrágot, egy pulcsit, fehérneműt, fürdőruhát(hátha..), fogkefe-fogkrém-tusfürdő-betét-dezodor, egy törcsit, papucsot, sarut, egy tornacipőbe megyek, és hálózsákot. Szerintetek még valamit? Iszonyatosan paranoiás vagyok pakoláskor. Mindig attól félek hogy valamit itthon hagyok, pedig most csak 3 napra megyek.
"gólyatáborba általában 18-19 évesek mennek"
Vannak olyan középsulik ahol nyár végén van gólyatábor.
Kérdező: kihagyod a fürdést. Erősen kétlem, hogy te leszel egyedül aki nem fürdik.
minálunk is gólyáknak hívják a kilencedikeseket...
egyébként ne felejts el eltenni szúnyog riasztót, naptejet, csípésekre krémet, gyógyszert
Gondolom gimis gólyatábor, tampont meg én se ilyenkor próbálnék ki először...
Nyugi, nem leszel egyedül vele, ha van három osztály egy évfolyamon, akkor 30-35 lány biztos, olyan 10et tippelnék, aki veled tart majd a parton.
A megfázásra annyit tudok, hogy pihenj sokat, és vigyél gyógyszert a táborba is, ha kéne.
Naptej, szúnyogriasztó, csípésre krém (Fenistil meg ilyenek) és gyógyszer, ha van allergiád, akkor arra is.
És nem tudom, a ti sulitokban mi a szokás, nincs olyan ismerősöd, aki oda jár? Mert nálunk nem volt kint a szivatásért felelős osztály, külön beavatás volt a suli udvarán két hét múlva este. De mindenhol más a szokás. Gimiben nem szokott annyira durva lenni szerintem, és általában taárok is jelen vannak.
Jó szórakozást, és ne izgulj :)
15/L
Koszonom a valaszokat. Ma ertem haza, a tabor rohadt jo volt. Nem szivattak minket sokat, csak nem nagyon tudom mozgatni a labaim. 2:30-kor a sotetben elegge mokas suss fel napot enekelni, mikozben korbe-korbe futkosunk.
Masik 3 lanynak is megvolt,de az egyik vizilabdas szal ot nem zavarta. Nem Balatonoztam, de nem is baj, mert k_rvahideg a viz.
Meg mindig meg vagyok fazva, nem kapok levegot az orromon. :|
Egyebkent igen, ez gimis golyatabor (vagy ahogy itt hivjuk csibetabor), most leszek kilencedikes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!