Szerintetek mit pakoljak gólyatáborba? Jól jönne egypár tipp .
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 21:56
1/20 anonim 

válasza:

Pálinkát.
Amúgy ne pakold túl magadat, általában mindenhol adnak gólyatáboros pólót, az rajtad lehet egész végig (én abba aludtam, ittam, ettem stb), senki nem fogja nézni mi van rajtad....vagy mi nincs...:D
2/20 reptoid 

válasza:

Játszós ruhát. Semmiképp se divatbemutatóra készülj, olyan ruhát vigyél, amit nem sajnálsz, ha valami ráömlik, vizes lesz, beletörik a fű, földes, sáros, akármi lesz. Cipőnél dettó, valami sportosat. Gurulós bőrönd helyett pedig inkább egy sporttáskát, gondolom úgyis a természetbe mentek valahova, ha nem lesz betonút, vagy döcögős lesz, akkor nagy kínszenvedés egy gurulós bőrönd. Értéket lehetőleg semmit, telefonból is ha van régebbi egyszerű, akkor azt. Egyrészt egy gólyatábor azért olyasmi, mint valami kirándulás, baleset előfordulhat, másrészt pedig ha jó sokan lesztek kevés konnektorra, akkor a mai telefonok, amik kb egy napot bírnak ki, nem sokáig lesznek használhatók.
3/20 anonim 

válasza:

Bocsi az offért:
Szerintetek mennyi pénzt érdemes vinni?:D
4/20 anonim 

válasza:

Én 5 napra 15 ezret vittem (ebéd, vacsora volt).
5/20 anonim 

válasza:

Vigyél törölközőt, szappant,
naptejet, sebtapaszt, zoknit (cipőbe, hogy ne dörgölje ki a lábad)
6/20 anonim 

válasza:

Mindenképp valami sportcipőt vigyél.
Ne csak szandált
7/20 anonim 

válasza:

Ez erősne függ attól, hol lesz a gólytabor.. Én két egyetemet végeztem, mindkettőben a szállás az egyetmi kollégiumban volt, a programok a városban voltak többségében.. Este voltak bulik, szóval, azért bulizós ruhát is érdemes betenni, de én is azt mondom, hogy elsősorban kényelmesebb ruhát.. Gondolom lesz egy csomó vetélkedő stb, ott pl jól jön, ha nem miniszoknya van rajtad.. Nem küldtek semmi tájékoztatót? Nekünk volt, abban leírják milyen programok lesznek nagyjából, meg hogy készülj.. nekem ami nagyon jól jött a gyors reggelikhez a májkrém, másnaposságra pezsgőtabletta, víz, pálinka..:D Napszemüveg, papír, toll, töltők..
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) Amugy még semmi tájékoztatást nemkaptunk..:/ még azt sem tudjuk hogy helyileg pontosan hol lesz.. csak annyit hogy Veszprémben..:D
2013. aug. 14. 13:19
9/20 anonim válasza:
Véletlenül nem Pannon Egyetem gólyatáborába készülsz?
10/20 A kérdező kommentje:
Véletlenül DE!!! :) te is?
2013. aug. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!