Szerintetek mit pakoljak gólyatáborba? Jól jönne egypár tipp .
Mérnökinformatikus ALA és még nem kezdtem el összeszedni a dolgokat. :) De nem tervezek sok mindent vinni.
És téged mire vettek fel, milyen képzésre és honnan jössz?
Amúgy korod/nemed?
20/F
Engem a nagykanizsai kampuszra turizmus-vendéglátásra vettek fel :)amugy Nagykanizsa mellett lakok.
19/L
Boocsii, hogy nemírtam, amugy nemkaptam semmit gólyatáborról, csak sulitól hogy felvettek :)
Nah milyen volt ?? Nekem nagyooon bejööööött!!:)
Gólyatáborról én sem kaptam semmit, azonkívül két boríték jött eddig, meg neptuntól jött pár e-mail.
NAGYON JÓ VOLT :D Kb. ha összesen vagy 8 órát aludtam, de még lehet így is sokat mondok. Utolsó nap pl addig voltunk bulizni, míg haza nem zavartak minket.
Egy valami azért nem tetszett: szervezés > szinte semmi tájékoztatást sem kaptunk, meg az a Balatonos incidens :/
Amúgy nagyon jó volt :D
3/ Tripper 3/ MÁKOS-RÉTES (Y)
húú sztem is atomkiráály voolt :D miis utolsó nap végig buliztunk :D én kb 4órát aludtam a négy nap alatt :D
mondjuk a szervezéssel nekünk is voltak problémáink..:S
2-es csapaaaat!!!! :D ThoorPedoooo :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!