Gólyatáborba mennék a Balatonpartra, de megjött. Mit tegyek?
Ígyis-úgyis megyek, ki nem hagyom. Mellesleg sikerült megfáznom tegnap este, mert koncerten voltam, szóval ez jól összejött.
Eltettem 2 trikót, 3 pólót, 2 shortot, 2 hosszúnadrágot, egy pulcsit, fehérneműt, fürdőruhát(hátha..), fogkefe-fogkrém-tusfürdő-betét-dezodor, egy törcsit, papucsot, sarut, egy tornacipőbe megyek, és hálózsákot. Szerintetek még valamit? Iszonyatosan paranoiás vagyok pakoláskor. Mindig attól félek hogy valamit itthon hagyok, pedig most csak 3 napra megyek.
Helló, ez itt 2013, tamponról hallottál már? :)
Egyébként, ha nem erős az vérzésed, akkor nélküle is meg lehet oldani (nekem már sikerült, de inkább nem vinném végig a procedúrát újra), bár kicsit necces, mert sokat kell járkálnod wc-re, + a fertőzésektől is tartanék.
Hello, igen ez 2013, de hallottál már arról, hogy nem mindenki szeret dolgokat feldugdosni a vaginájukba, mert fáj? Nem túl szép dolog.
Ettől a ponttól kezdve nem érdekel, ha bármim és véres lesz arra fogom, hogy feláldoztam valakit a Ré-nek, mert rossz volt az idő.
"nem mindenki szeret dolgokat feldugdosni a vaginájukba, mert fáj"
Akkor nem nagyon lehetsz bejáratva...
Kár pedig, mert jó a szöveged! :)
Bár én pl. Káli-t, v vmi maja főmájert jobban ideillőnek tartanék mint Ré-t.
Szóval ez azt jelenti, hogy szexelni sem szándékozol soha, mert az első pár alkalom "fáj"?
Ha már kicsit ügyesebb vagy (amit gyakorlással érsz el), akkor nem fog fájni!!
"Akkor nem nagyon lehetsz bejáratva..."
Ember. Most megy Gólyatáborba, ergó 14 éves lányról beszélünk, max 15. Miért törvényszerű, hogy "be legyen járatva"?
Amúgy semmit nem tehetsz. Kihagyod a fürdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!