Taszítom az embereket!?
Így a nyári szünet alatt rájöttem,hogy nincs egy barátom se!
Falun lakunk, és az egyik közelünkbe lévő városba járok középsuliba a város kb 30km-re van, ami egy óra buszozást jelent. Suliidőben azt hittem,hogy van két nagyon jó barátom, az egyik lány a másik fiú,de őszintén szólva barátnőmet bizonyítványosztás , haveromat július 1.-je óta nem láttam.. Egy darabig neten beszéltem velük és mondtam nekik párszor,hogy esetleg nincs-e kedvük találkozni, de mindig jött a válasz : " bocs most nem érek rá" . Ezek miatt kezdem elég szarul érezni magam mostanában semmit nem csinálok csak zenét hallgatok.Sokszor érzem magam kiközösítve is,mert,ha beszélgetnek nem nagyon tudok hozzászólni a témához, mert legtöbbször a téma a hétvégi IHB buli, ami engem nemhogy érdekelne ,rendesen undorodom tőle.
Ebben a pár hónapban rájöttem,hogy senkit nem érdeklek,mindenkinek túl drága az ideje, ahhoz,hogy rám pazarolja..
Úgy érzem,hogy taszítom az embereket... ált.isk.-ben se voltak barátaim ,ott még suliidőben sem, azthittem,hogy ha bekerülök középsuliba jobb lesz.. de ezek szerint nem lett az..
mi a baj velem?
köszönöm,hogy elolvastad! :)
Semmi gáz nincs veled,egy a te bajod,hogy görcsösen akarsz barátokat.Lehet,hogy jobb most egy kicsit az egyedüllét,elgondolkodhatsz szabadon bármiről.Senki sem mondja meg,hogy mit csinálj,hova menj(kivéve talán a szüleid).Nyugodtabb vagy gondolom,nem nyüzsögsz össze-vissza.Szerintem ez így jobb most,kilevegőzteted a fejed.De amúgy ha sohasem érnek rád,akkor nem is igazi barátok.. talán ez az,amire most rájöttél te is,és szerintem eltúlzod a dolgot.Mert ha a suliba meg ott vannak,van kivel beszélgetned,az meg jó.
Most az utolsó két hétben kár is,hogy eszedbe jutott ez a magányosság téma.:SS Dehát te hívod a barátaidat,csak ők azt mondják,hogy nem érnek rá.Így nem tudsz mit csiálni.De ez még nem azt jelenti,hogy taszítanád az embereket.
köszönöm a válaszokat! :)
lehet,hogy tényleg ráfeszültem erre a barát témára, nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!