Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám az anyámmal...

Hogyan tudnám az anyámmal megértetni, hogy üvöltözéssel meg fenyegetéssel nem ér el semmit, úgyhogy be is fejezheti ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 2 évben eléggé megváltoztam és elkezdtem bulizgatni.Nem bírom,ha unalmas a hangulat,ezért mindig feldobom valahogy és bárkivel megtalálom a közös hangot,ha jó fej.

Csak anya nem annyira szereti,ha jól érzem magam.

Mindig veszekszik velem,hogy miért iszom (csak jó szokott lenni a hangulatom,nem a sárgaföldig megyek),miért tűnök el itthonról,miért nem segítek neki,miért öltözök úgy,mint valami ribi (hát bocsánat,hogy 40 fokba nem garbóba mászkálok),honnan van pénzem,stb.De ezeket nem úgy mondja,mint a normális emberek,hanem úgy,hogy zeng az egész ház.

Meg fenyeget,hogy elküld vidékre a nagyanyámékhoz,mehetek intézetbe,ha ilyen vagyok és hasonlók,de tudom,hogy úgyse tenne semmi ilyesmit.Ha meg dicsekedni kell másoknak,akkor én vagyok a szeme fénye,aki versnyekere jár,nyelvvizsgákra készül.

Elegem van már,hogy mindig ezeket kell hallgatnom,amikor itthon vagyok.Hogy értessem meg vele,hogy álljon le,mert ennek semmi értelmes és csak magát fárasztja vele?

2013. aug. 16. 16:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Még egy gondolat, aztán tényleg hagylak békén, majd megtanulod a magad kárán, hogy rossz irányba halad az életed.

Szóval ezt írtad:

"Általában ahogy felkelek,elmegyek otthonról.Szóval miért én mosogassak és pakoljak utánuk,amikor van,hogy hajnalban érek haza vagy csak másnap?"

No és az életed eddigi 16 éve alatt ki pakolt el utánad? E fölött persze könnyen elsiklasz, hiszen már majdnem felnőtt vagy...persze, felnőtt...

Mi lesz, ha a stricid egyszer csak rádun? Akkor aztán ki fog téged támogatni, kire számíthatsz majd? Várj egy kicsit, gondolkodjunk...csak nem Édesanyádra??? Ó de igen :D Milyen szuper érzés lesz visszamenni könyörögni, hogy segítsen neked, nem igaz? :D

2013. aug. 17. 14:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát ha nekem a 17 éves lányom ilyen lenne, akkora pofont kapna, hogy a fal adná a másikat.

Eléggé szemtelen vagy ilyen idősen. Nézz magadba, nem biztos, hogy Édesanyád a ludas a történetben.

2013. aug. 17. 15:52
 23/23 salvadorina ***** válasza:
100%
Nem értem anyukádat. Ha nekem ilyen lányom lenne örülnék, ha sosem lenne otthon. Ha jobban belegondolsz, pénzért kefélsz. Kicsit undorító. Nincs benned semmiféle tartás. Persze ez csak addig tart, amíg a pasid nem talál egy szebb, csinosabb csajt, de majd meglátod. Akkor persze rohanhatsz anyucihoz pénzért. Azt mondta nem kell majd vigyáznod a testvéreidre. Ezt bezzeg felhánytorgatod? Ezt az egy dolgot, ami rólad szól? És a többi amit mondott? Hogy ne legyél 17 évesen egy beképzelt riherongy? Hogy járj haza rendes, és segít otthon? Ezek le vannak szarva, mi? Kit érdekel, hogy a nő aki nagy fájdalmak közepette megszült, kivakarta a segged a szarból minden nap, elviselte minden kisebb nagyobb hisztidet, ápolt, ha beteg voltál, kit érdekel, hogy most neki van rád szüksége? A lényeg, hogy ihass, baszhass, elverhesd más pénzét. Szánalmas vagy tudod?
2013. aug. 17. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!