Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá, ha 13...

Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotoknak 17 éves barátja lenne? Tiltsam meg neki?

Figyelt kérdés
Volt már előtte barátja, amikor vele járt eléggé rosszul tanult, neveletlen volt, leitatták a barátai, részegen került haza. Pedig az a fiú is rendes volt, csak furcsán viselkedett. Már egy ideje együtt vannak bemutatta a fiút, gyakran járnak ide. A lányom szerencsére újra normálisan viselkedik, a barátját meg szimpatikusnak tartom és persze az apja is. Megjegyezte valamelyik nap a barátnőm, hogy szerinte ezt a dolgot tiltani kéne. Szerintetek? Én örülök, hogy boldog a lányom, de lehet, hogy rosszul döntöttem és ebből később csak rossz sül ki.
2013. aug. 12. 16:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Butaságokat beszélsz,rettentő butaságokat,csak a saját lelkedet nyugtatod...
2013. aug. 13. 17:04
 32/32 anonim válasza:
Nekem is 14 éves lesz a kislányom aki már nem is olyan kicsi. Sokkal fejlettebb kinézetre is és gondolkodásra is a korabeli lányoknál. Neki is beindultak a hormonjai. Nem érdeklik a 14 éves fiúk , inkább az idősebbek. Egyértelmű, hogy a 17 éves fiúk mit akarnak a lányoktól. Sokat beszélgettem vele erről és bízom benne, hogy nem fog olyan dolgot csinálni amit igazából nem szeretne. De valljuk be! Hány nő feküdt le anno elsőnek azzal a pasival aki az igazi? És igen! Régebben megvetettük akik 14-15 évesen nem voltak szüzek. De sajnos ma már teljesen más az elfogadott. Szerintem ez nem nevelés kérdése. Engem annak idején ilyen idős koromban nem érdekeltek a fiúk egyáltalán. A lányom sem arra lett nevelve , hogy a pasik érdekeljék. A hormonok tombolnak benne és természetes, hogy érdeklik a pasik. A tiltás nem vezet jóra szerintem mert akkor hazudozni fog és semmit nem fog elmondani. Nem könnyű elfogadni, hogy kezdenek felnőni a gyerekek és persze nagyon féltem őt de szerintem így tanulja meg, hogy jó vagy rossz döntést hozott e a fiúkkal kapcsolatban és így fogja megtalálni később aki hozzá való.
2013. aug. 19. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!