Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotoknak 17 éves barátja lenne? Tiltsam meg neki?
Figyelt kérdés
Volt már előtte barátja, amikor vele járt eléggé rosszul tanult, neveletlen volt, leitatták a barátai, részegen került haza. Pedig az a fiú is rendes volt, csak furcsán viselkedett. Már egy ideje együtt vannak bemutatta a fiút, gyakran járnak ide. A lányom szerencsére újra normálisan viselkedik, a barátját meg szimpatikusnak tartom és persze az apja is. Megjegyezte valamelyik nap a barátnőm, hogy szerinte ezt a dolgot tiltani kéne. Szerintetek? Én örülök, hogy boldog a lányom, de lehet, hogy rosszul döntöttem és ebből később csak rossz sül ki.2013. aug. 12. 16:30
31/32 anonim válasza:
Butaságokat beszélsz,rettentő butaságokat,csak a saját lelkedet nyugtatod...
32/32 anonim válasza:
Nekem is 14 éves lesz a kislányom aki már nem is olyan kicsi. Sokkal fejlettebb kinézetre is és gondolkodásra is a korabeli lányoknál. Neki is beindultak a hormonjai. Nem érdeklik a 14 éves fiúk , inkább az idősebbek. Egyértelmű, hogy a 17 éves fiúk mit akarnak a lányoktól. Sokat beszélgettem vele erről és bízom benne, hogy nem fog olyan dolgot csinálni amit igazából nem szeretne. De valljuk be! Hány nő feküdt le anno elsőnek azzal a pasival aki az igazi? És igen! Régebben megvetettük akik 14-15 évesen nem voltak szüzek. De sajnos ma már teljesen más az elfogadott. Szerintem ez nem nevelés kérdése. Engem annak idején ilyen idős koromban nem érdekeltek a fiúk egyáltalán. A lányom sem arra lett nevelve , hogy a pasik érdekeljék. A hormonok tombolnak benne és természetes, hogy érdeklik a pasik. A tiltás nem vezet jóra szerintem mert akkor hazudozni fog és semmit nem fog elmondani. Nem könnyű elfogadni, hogy kezdenek felnőni a gyerekek és persze nagyon féltem őt de szerintem így tanulja meg, hogy jó vagy rossz döntést hozott e a fiúkkal kapcsolatban és így fogja megtalálni később aki hozzá való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!