Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá, ha 13...

Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotoknak 17 éves barátja lenne? Tiltsam meg neki?

Figyelt kérdés
Volt már előtte barátja, amikor vele járt eléggé rosszul tanult, neveletlen volt, leitatták a barátai, részegen került haza. Pedig az a fiú is rendes volt, csak furcsán viselkedett. Már egy ideje együtt vannak bemutatta a fiút, gyakran járnak ide. A lányom szerencsére újra normálisan viselkedik, a barátját meg szimpatikusnak tartom és persze az apja is. Megjegyezte valamelyik nap a barátnőm, hogy szerinte ezt a dolgot tiltani kéne. Szerintetek? Én örülök, hogy boldog a lányom, de lehet, hogy rosszul döntöttem és ebből később csak rossz sül ki.
2013. aug. 12. 16:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt lehet h a szülőkkel lesz a probléma. Mi az h vagdossa magát meg 13 éves részeg?!

13 évesen már a mi korosztályunk (24 éves vagyok) is bontogatta a szárnyait de senkit nem ismerek aki ismer olyat, hogy 13 évesen részegek lett volna.

Kérdésedre válaszolva nincs értelme tiltani, ezt nem most rontjátok el, hogy ha normális akkor talán legalább vigyáz a gyereketekre, és nem rángatja semmi nagyon negatívba bele. Azért egy nőgyógyászhoz vigyétek el, hogy minden rendben legyen a jövőben is...

2013. aug. 12. 21:08
 22/32 anonim ***** válasza:
3%
Elbeszélgetnék vele,elmondanám,hogy kislányom,hát ez nem éppen jó parti,mert te még túl kicsi vagy egy 17 éves fiúhoz.Nem is értem,hogy az a fiú hogyan vonzódhat a te 13 éves fiatal kislányodhoz.Lehet,hogy a fiú is ott van még agyilag.Nem érett szerintem.
2013. aug. 12. 21:08
 23/32 A kérdező kommentje:
Régebben rontottuk el a nevelését, félt tőlünk, most, hogy több mindent engedünk meg neki teljesen normális. Ha úgy viselkedne, mint egy átlag, felelőtlen, buta kis 13 éves csitri én sem engedném neki a pasizást. De szerencsére eléggé érett lány, nem is jön ki a kortársaival, inkább nála 3-4 évvel idősebbekkel barátkozik. Persze, ha valami olyat cselekszik, amit megbeszéltünk, hogy nem szabad, akkor annak megvannak a következményei. De szerencsére azt a régi részeg esetet leszámítva semmi sem más nem volt. Az apjával végül megbeszéltük ezt a dolgot. Engedjük neki.
2013. aug. 12. 21:16
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Nem mind1 hányszor kerül haza részegen... Én is 13 voltam mikor először berúgtam, de utána évekig nem, pedig büntetést se kaptam, kivéve, hogy iszonyú másnapos voltam. Nem mindegy, h hetente vagy csak akkor 1x. Sztem.

24/N

2013. aug. 12. 21:19
 25/32 A kérdező kommentje:
Na igen, azt még elfelejtettem elmondani, hogy testileg sem igazán a saját korosztályához hasonlít. Átlagosan körülbelül 16 évesnek tippelik. Valami problémája van az arcával, ezért sminkeli magát, persze a haja sem olyan, mint egy átlagos 13 éves lánynak. Nem is azt gondolom, hogy a barátja van lemaradva agyilag, inkább az én lányom az "alkalmazkodó". Velem is szokott beszélgetni, nagyon érett dolgokat mond nekem, a barátai szüleivel is gyakran beszélget, ők is jó véleménnyel vannak róla szerencsére.
2013. aug. 12. 21:21
 26/32 anonim ***** válasza:
37%
na az ilyen szülők miatt van annyi tini aki felnőttnek hiszi magát,bőr problémára nem smink kell,de látom téged ez nem izgat 13 éves kislányról van szó akkor is ha testileg érettebb...áá ez szánalmas komolyan,adjátok férjhez is már olyan érett
2013. aug. 12. 22:04
 27/32 anonim ***** válasza:
30%

Jesszus de durvan lattok mindent! En vagyok akinek 13 evesen 17 volt a baratja...

Az, hogy a gyerek kiprobalja a piat nem meglepo! Mindenki volt reszeg ezt a tinikor egy olyan harc a hormonok es a tarsadalmi elvarasok kozt ahol neha mindenki megbotlik... Es akkor mi van? Az anyja akkor lehetne hibas ha a lanya szajjaba tolta volna az uveget! En is fetrengtem 13 evesen az arokparton... Megis normalis felnott lettem es nem potyogtattam szaz szamra gyereket es nem is jarkaltam abortuszra... 16 evesen tul voltam az elso alkohol mergezesemen, egy barati balatoni nyaralason...

Ki a f...sz tudja miert jart vagy jar orvoshoz a lanya? Vagdossa magat? Na es????!!!! En is evekig vagdostam magam mikor papam meghalt! Keptelen voltam megemeszteni es normalisan gyaszolni!!!

Az, hogy a masodik baratja... Mi van akkor??? Ilyenkor meg (a normalisabb) csak a masik kezet fogja ed max csokoloznak tapiznak... Az elso akivel "jartam" is ilyen volt... O tuti nem vart volna 1 evet a szexel..

Tiltani buntetni minek mar olxanert amiert egyszer bunhodott??? Megkapta a buntit jogos bolt, tul vannak rajta!!! Ha megint elojon a tema nwm a megbocsajtast es jogos bunhodest tanulja meg hanem a felemlegetest!

Szerintem a valaszolok tobbsegenek nincs 13 koruli lanya! Vagy csak marha jol tud mar hazudni a szuleinek!

Nekem az anyam a baratom volt, a legbelsobb bizalmasom... Nem masnak hanem neki mondtam el masnap, hogy lefekudtem a baratommal es tok normalisan elbeszelgettunk utana... Nem volt hajtepes, orditas sardobalas... 14 voltam akkor most 25 vagyok Parom 28. Hazunk autonk van, egy 3 es fel eves Fiunk akinek bankszamlat nyitottunk, hogy a tavoli jovojerol gondoskodjunk neki.. Szeretnenk, ha megegy baba johetne de sajnos nem reg elvesztettuk. Nem hiszem, hogy troger ember lett belolem.. 21 eves koromra rengeteg Ferfival volt dolgom es addigra boven kieltem magam mindenteren!

2013. aug. 13. 06:52
 28/32 anonim ***** válasza:

Es ami meg nem mellekes a gondolkodas mod! Ha 13 evesen 13 vagy kevesebb logikus hogy ne pasizzon.. De ha erettebb (nem testileg, hanem agyilag) jobban atlat dolgokon es kepes ertelmezni is akkor nincs gond!

En 16 evesen hogy segitsek anyumnak dolgoztam, tankonyveket magamnak vettem... 18 evesen fodraszkent, meg nem volt meg a vizsgam szalont vezettem a suli mellett alkalmazottakkal...

2013. aug. 13. 06:55
 29/32 anonim ***** válasza:
38%
csak gratulálok 21 éves korodra sok férfival volt dolgod,itt a magyarázat miért nem kell 13-14 éves KISLÁNYként elkezdeni a "komoly" kapcsolatokat
2013. aug. 13. 16:02
 30/32 anonim ***** válasza:
37%

Jajj :) en 14 evesen szexeltem eloszor te 16-17??? Es biztos azzal elsz aki az elso volt... Tudod mit? Elhiszem! Es megy a.zold kez! legyen igazad... Szar az egesz ahogy van, es biztos nem ultel bele annyi .... Mint aki olyan koran kezdte mint en...

En kezdtem 13-14 evesen 21 voltam mikor Parom ram akadt :)

Te kezdtel esetleg 16-17 evesen es 23-25 evesen akadtal az igazira.. De a nagy Ő elott mennyi kis ő volt??? Hol itt a szegyen? Kinek van ebben szegyene.. En jol eltem, nem cserelnek senkivel semmire! Tudom, hogy hatodik eve a szemem nem vetettem masra meg gondolatban sem... En tudom, hogy egy kaland ujat nem ad igy mar nem is vonz.. De az aki nem eli ki magat az elobb vagy utobb, de megbotlik...

2013. aug. 13. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!