Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá, ha 13...

Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotoknak 17 éves barátja lenne? Tiltsam meg neki?

Figyelt kérdés
Volt már előtte barátja, amikor vele járt eléggé rosszul tanult, neveletlen volt, leitatták a barátai, részegen került haza. Pedig az a fiú is rendes volt, csak furcsán viselkedett. Már egy ideje együtt vannak bemutatta a fiút, gyakran járnak ide. A lányom szerencsére újra normálisan viselkedik, a barátját meg szimpatikusnak tartom és persze az apja is. Megjegyezte valamelyik nap a barátnőm, hogy szerinte ezt a dolgot tiltani kéne. Szerintetek? Én örülök, hogy boldog a lányom, de lehet, hogy rosszul döntöttem és ebből később csak rossz sül ki.
2013. aug. 12. 16:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Megvolt akkor a büntetése, amikor részegen jött haza. 3 hétig én vittem suliba és haza, elvettük a telefonját, net sem volt, és utána egy ideig csak felügyelet mellett beszélgethetett telefonon másokkal. Azóta nem is fordult elő ilyen. A pszichológusa szerint is nagyon jó büntetés volt, azt mondta, hogy a túl hosszú már olyan következményekkel is járhat nála, hogy ymegint elkezdi vagdosni magát. Szerencsére erről is leszoktatta a barátja, iszonyatosan hálás vbagyok neki ezért.
2013. aug. 12. 18:04
 12/32 anonim ***** válasza:
35%
Nem engedném egy 13 éves hiába kiskamasz még egy kislány és egy 17 éves fiúnak teljesen más az igénye,nekem az is durva hogy engedted hogy az előző barátjával csak úgy akárhova menjen és le is itatták,sőt engedted hogy komolyabb barátja legyen,még 15 éveshez sem való egy 17 éves nem hogy egy 13 éveshez,Ez még nagyon korai.
2013. aug. 12. 18:14
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
8as vagyok, ha te magad mondod, hogy jol hatassal van ra, azota rendesen viselkedik, miert fosztanatok meg ettol az oromtol....kamaszodik, ugyis visszavagna, ha el lenne tiltva a baratjato. Beszelgess vele, adj tanacsod, mondd meg a velemenyed, ne tiltsd, az nem vezet semmi jora.
2013. aug. 12. 18:47
 14/32 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibakert, idegen geprol irok.
2013. aug. 12. 18:58
 15/32 anonim ***** válasza:
58%
ha normálisan nevelted semmi probléma nem lesz és ha van egy kis esze gyereket sem csinál:)
2013. aug. 12. 19:38
 16/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem itt a szülőkkel van a gond vagdossa magát,meg lerészegedik,meg nála sokkal idősebbekkel járogat ez itt a szülők sara elég gáz,itt a szülőknek kéne változni nem hálálkodni,hogy a fiú miatt most éppen normálisan viselkedik
2013. aug. 12. 19:40
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
Nem tiltanám el, mert tudnám, hogy elkezdne hülyeségeket csinálni. Mondjuk kíváncsi lennék mit akar egy 17 éves egy 13 évestől, és ezt kérlek ne sértésként vedd!:)
2013. aug. 12. 20:08
 18/32 anonim ***** válasza:
55%

Na ez az mit akar a gyerektől egy 17 éves.

Én még csak nem is menstruáltam 13 évesen neki meg már két barátja van.

Szóval szerintem is a nevelését csesztétek el.

2013. aug. 12. 20:14
 19/32 anonim ***** válasza:

1-es följelenteni???

A srác még nincs 18 éves.

2013. aug. 12. 20:15
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a tiltás nem vezet jóra. Ha jó hatással van rá a fiú és értelmes meg lehet vele beszélni, hogy várjon legalább 14 éves de legjobb, ha 15 éves koráig a szexualitással akkor semmi probléma. De ez az én véleményem. :)
2013. aug. 12. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!