Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet szerelem? 15l

Lehet szerelem? 15l

Figyelt kérdés

Van egy srác akit 3 éve ismerek, az utóbbi fél évben rengeteget beszéltünk és jó barátok lettünk. Gyakran (szinte mindennap) beszélünk facebookon. Gyakran úgy ír mintha flörtölnénk.

Ma amikor jöttem haza angolról véletlenül. találkoztunk és hazakísért. Aztán behívtam (mert csak egyedül voltam otthon) és beszélgettünk, meg közvetlen mellém ült, amikor felállt fogta a kezem és húzott maga után én meg egy picit hátulról megöleltem. Aztán mennie kellett mert hamarosan hazaérnek és nem akartam hogy tudják hogy behívtam a srácot ( szerintük egyetemen kezdődhet szerelem).

Nemrég küldött üzit, hogy még 10 perc és történt volna vmi... :$

Nem akarom hogy szerelmes legyek, másra kell koncentrálnom (nyelvvizsga, suli), de egyre jobban kedvelem

Közben bűntudatom van hogy a szüleimnek nem mondtam el...

Pécsen lakom, a srác 20 éves (tudom idősebb jóval mint én)

És tudom hogy egy 20 éves mást vár el egy kapcsolattól, de én még nem lennék rá érett.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam hogy nem mondtam el a szüleimnek, de ha elmondanám még kevesebb teret kapnék.

2013. aug. 9. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem ezt kérdezted, és igazából mindenkinek mondom, nem csak neked:

Látjátok: ilyen az 'érettebb a koránál' és nem azok, akik 13évesen szexelnek, mert ők már 'érettebbek a koruknál'.

Több ilyen tini kéne. Mondjuk anyádékkal nem értek egyet.

2013. szept. 3. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Ok, ertelmes lany vagy.

A sracot en nem ismerem, viszont az uzenetbol hogy meg 10 perc es lett volna valami nekem teljesen az jon le hogy meg akart volna fektetni... ami nem tul szel kezdes tekintve hogy meg jarni se jartatok.

Amugy lehet szerelem. Nem kortol fugg. Viszont vigyazz hogy a masik mit erez es mit akar...

A tinifiuk, 20-onevesek gyakran szexre mennek... engem is sok ilyen meg akart fektetni... de en is szuz maradtam 18 eves koromig. A szerelem meg ugy talalt meg hogy nem is vartam... vicces dolog ez.

15 evesen meg az oszi setak a parkban, a kozos teazas ezek szepek :)

Aztan idovel erik az ember... testileg-lelkileg. Mert nem csak fejben kell felnoni :)

22/N

2013. szept. 4. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:
haha 22/L esetleg..
2013. szept. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!