Lehet szerelem? 15l
Van egy srác akit 3 éve ismerek, az utóbbi fél évben rengeteget beszéltünk és jó barátok lettünk. Gyakran (szinte mindennap) beszélünk facebookon. Gyakran úgy ír mintha flörtölnénk.
Ma amikor jöttem haza angolról véletlenül. találkoztunk és hazakísért. Aztán behívtam (mert csak egyedül voltam otthon) és beszélgettünk, meg közvetlen mellém ült, amikor felállt fogta a kezem és húzott maga után én meg egy picit hátulról megöleltem. Aztán mennie kellett mert hamarosan hazaérnek és nem akartam hogy tudják hogy behívtam a srácot ( szerintük egyetemen kezdődhet szerelem).
Nemrég küldött üzit, hogy még 10 perc és történt volna vmi... :$
Nem akarom hogy szerelmes legyek, másra kell koncentrálnom (nyelvvizsga, suli), de egyre jobban kedvelem
Közben bűntudatom van hogy a szüleimnek nem mondtam el...
Pécsen lakom, a srác 20 éves (tudom idősebb jóval mint én)
És tudom hogy egy 20 éves mást vár el egy kapcsolattól, de én még nem lennék rá érett.
Szerintetek mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam hogy nem mondtam el a szüleimnek, de ha elmondanám még kevesebb teret kapnék.
"...szerintük egyetemen kezdődhet szerelem..."
Jaa igen, mert az embernek tizennyolc éves koráig nincsenek érzelmei, amint betölti a tizennyolcat, lesznek azok is. Hogyne.
Annyira nevetséges ez a "tizennyolc-mánia" sok szülő részéről, hogy amíg törvényileg kiskorú a gyerek, addig kis hugyosként kezelik, majd mikor eléri az áhított életkort, akkor már érett, felelősségtudatos felnőttként emlegetik. Na ne már...
Meg mi az, hogy csak egyetemen kezdődhet a szerelem? A gimis hajtás miatt? Egyfelől meg tudom érteni, de felmerül a kérdés, hogy egyetemen nem kell hajtani? Dehogynem, sőt... Na mindegy.
Ismerd meg a srácot jobban, mert ha kiderül, hogy maximum megfektetni akar, az egy igen kellemetlen helyzet, de abból nem lesz szerelem sajnos. De egyébként megeshet, hogy összejöttök. :)
Ma amikor jöttem haza angolról véletlenül. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D
Amúgy nem szerelem!
Szerintem igenis véletlen hogy akkor szállt le a buszról amikor én 15 m-re voltam a megállótól, de ezen nem fogok vitatkozni.
Legalább tudom hogy ez nem szerelem, mert egyelőre nagyon nem akarok szerelmes lenni, csak élni tovább úgy az letemet ahogyan eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!