Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet szerelem? 15l

Lehet szerelem? 15l

Figyelt kérdés

Van egy srác akit 3 éve ismerek, az utóbbi fél évben rengeteget beszéltünk és jó barátok lettünk. Gyakran (szinte mindennap) beszélünk facebookon. Gyakran úgy ír mintha flörtölnénk.

Ma amikor jöttem haza angolról véletlenül. találkoztunk és hazakísért. Aztán behívtam (mert csak egyedül voltam otthon) és beszélgettünk, meg közvetlen mellém ült, amikor felállt fogta a kezem és húzott maga után én meg egy picit hátulról megöleltem. Aztán mennie kellett mert hamarosan hazaérnek és nem akartam hogy tudják hogy behívtam a srácot ( szerintük egyetemen kezdődhet szerelem).

Nemrég küldött üzit, hogy még 10 perc és történt volna vmi... :$

Nem akarom hogy szerelmes legyek, másra kell koncentrálnom (nyelvvizsga, suli), de egyre jobban kedvelem

Közben bűntudatom van hogy a szüleimnek nem mondtam el...

Pécsen lakom, a srác 20 éves (tudom idősebb jóval mint én)

És tudom hogy egy 20 éves mást vár el egy kapcsolattól, de én még nem lennék rá érett.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam hogy nem mondtam el a szüleimnek, de ha elmondanám még kevesebb teret kapnék.

2013. aug. 9. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem szerelem sima fellángolás.
2013. aug. 9. 19:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem, nem még pasit szerintem 17 évesen is ráér
2013. aug. 9. 19:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Még helyett akarokot akartam írni
2013. aug. 9. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belőle szerelem, viszont vigyázz, hogy ne csak arra pályázzon, hogy jól megfektessen, azt elhagyjon.
2013. aug. 9. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"...szerintük egyetemen kezdődhet szerelem..."

Jaa igen, mert az embernek tizennyolc éves koráig nincsenek érzelmei, amint betölti a tizennyolcat, lesznek azok is. Hogyne.

Annyira nevetséges ez a "tizennyolc-mánia" sok szülő részéről, hogy amíg törvényileg kiskorú a gyerek, addig kis hugyosként kezelik, majd mikor eléri az áhított életkort, akkor már érett, felelősségtudatos felnőttként emlegetik. Na ne már...

Meg mi az, hogy csak egyetemen kezdődhet a szerelem? A gimis hajtás miatt? Egyfelől meg tudom érteni, de felmerül a kérdés, hogy egyetemen nem kell hajtani? Dehogynem, sőt... Na mindegy.

Ismerd meg a srácot jobban, mert ha kiderül, hogy maximum megfektetni akar, az egy igen kellemetlen helyzet, de abból nem lesz szerelem sajnos. De egyébként megeshet, hogy összejöttök. :)

2013. aug. 10. 11:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Már jó pár éve ismerem, az biztos hogy 15 évesen nem fogok lefeküdni senkivel (még 16 évesen is korainak tartom)
2013. aug. 10. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Ma amikor jöttem haza angolról véletlenül. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D

Amúgy nem szerelem!

2013. aug. 10. 23:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Szerintem igenis véletlen hogy akkor szállt le a buszról amikor én 15 m-re voltam a megállótól, de ezen nem fogok vitatkozni.

Legalább tudom hogy ez nem szerelem, mert egyelőre nagyon nem akarok szerelmes lenni, csak élni tovább úgy az letemet ahogyan eddig :)

2013. aug. 10. 23:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tudod, hogy pontosan mit érzel a sráccal kapcsolatban, mi csak egy rövid betekintést kaptunk. Lehet belőle szerelem! Egy 20 éves srácnak tényleg mások az igényei, de a leírásodból úgy veszem ki, hogy jó emberismerő vagy, és érett, úgyhogy nem kell annyira félteni, ha rájönnél majd egy-két jelzésből, hogy bizony a kettőtök akaratát nem lehet közös nevezőre hozni. Ha te úgy érzed, próbáld meg, de kezdd a szüleidnek is pedzegetni a témát, hogy mi lenne, ha... 15 évesen teljesen normális, ha kapcsolatra vágyol, és ahogy ezt a leírásból elnézem, egy nem egy afféle "végre már elmondhatom, hogy csókolóztam, volt pasim, szexeltem, 3 hétig lötyögtünk a levegőben, aztán rájöttünk, hogy nem is szeretjük egymást" típusú... ;) Hajrá!
2013. aug. 13. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Miaz hogy:nem érsz rá?-.- ez hülyeség én is 4-5 tanuló vagyok,mégis hajtom a csajokat 1000rel.:D(nem szexre gondolok) Szerintem nincs ezzel baj...A szüleid már bocsi,de idióták.Am miért ilyen idősekkel ismerkedsz??Miért nem jó egy normális 15éves fiú?? Ja és ne halgass a szüleidre ennyierővel soha ne legyen barátod mert mindig csinálsz valamit(középsuli,egyetem,karrier).Amúgy én is pécsi vagyok.xdd
2013. aug. 27. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!