Szülők! Hogy vehetném rá erre?
Figyelt kérdés
Legfőképpen anyukák válaszait várom.Nyaraláskor megismertem egy fiút,és nagyon egymásra hangolódtunk meg minden.Össze is jöttünk,és szeretném lejönne hozzám,és itt is aludna.140 km-re lakunk egymástól,elég messze.:( Hogyan vehetnénk rá az anyukáját hogy megengedje,hogy eljöjjön,elég szigorú anyukája van.A srác 15 éves. 16/l2013. júl. 31. 12:47
1/14 anonim 

válasza:

Ha csak nem tavaly nyári nyaralásra gondoltál, akkor semmiképp. Ismeritek egymást két hónapja, és már le akarsz vele feküdni?! Szerintem, ez egy kicsit abszurd. Lehetséges, hogy tengenek bennetek a hormonok és már iszonyat kíváncsiak vagytok milyen lehet a szex. De nem kell elsietni! Inkább ismerd meg jobban a srácot, hogy később ne bánd meg.
16/L
2/14 anonim 

válasza:

Ki mondta, hogy le akarnak feküdni? Egyik barátnőm ugyanígy volt a barátjával, 200 km-re laknak egymástól, a srác a csajnál aludt, eredetileg külön szobában (és tényleg külön).
Az anyukáját talán úgy lehetne rávenni, hog te beszélsz vele a sráccal közösen, illetve a szüleid. A fiú talán tudja, hogy mivel lehet meggyőzni őket.
3/14 anonim 

válasza:

Szerintem egy most megismert fiúnak baromira nem kéne nálad aludnia,én csak abba lennék benne,hogy 1 napra találkoztok,vagy Téged vinnék,vagy a fiú anyja lehozná a fiát de ilyen együtt alvásokat még ha külön szobáról is van szó nem engednék 15-16 éveseknek,az még csak rá tesz hogy most jöttetek csak össze.
4/14 A kérdező kommentje:
Egy éves kapcsolatom volt,és a srác sem szűz már,de nem a szex miatt altatnám itt.Csak azért mert mire ideérne szinte mehetne is haza...ezért lenne praktikusabb ha itt aludna.Az én szüleim beleegyeztek,hogy itt aludjon,már csak a fiú anyukáját kéne rábeszélni,de ez megy nagyon nehezen :(
2013. júl. 31. 16:51
6/14 anonim 

válasza:

Már bocs de ez is nevetséges volt egy kemény 1 éves gyerek kapcsolatod már nem vagy szűz sem?? bár az alapján hogy anyukádék megengedik hogy egy srác akit most ismertél meg ott aludjon,pláne 16 éves lánynál nem csodálkozom,és itt nem csak a szex a lényeg
7/14 A kérdező kommentje:
Fogjatok mar fel,hogy nem azert aludna itt hogy lefekudjek vele,amugy meg nem ertem miert lenne gyerek kapcsolat,egy egyeves kapcsolat,nem hinnem hogy tul sok korombeli ennyi ideig kihuzna egy srac mellett,nezz ra a tobbi 15-16 eves csajra,minden heten mas fordul meg az agyaban,nem hinnem hogy olyan nagy dolog lenne hogy lefekudtem valakivel,hozzateszem fel ev utan....
2013. júl. 31. 22:36
8/14 A kérdező kommentje:
Nem kioktatasra vagyok hogy fiatal vagyok meg a szexhez,majd en azt megitelem.Igazabol az anyukajanak a puhitasara vartam tippeket ....
2013. aug. 1. 19:02
9/14 anonim 

válasza:

"Azt majd én eldöntöm" ilyet ne irj, most osztani fognak mint állat...
10/14 A kérdező kommentje:
De hát érted,ne más mondja meg nekem kivel mikor hol feküdjek le valakivel....:S
2013. aug. 1. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!