Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hogy vehetném rá erre?

Szülők! Hogy vehetném rá erre?

Figyelt kérdés
Legfőképpen anyukák válaszait várom.Nyaraláskor megismertem egy fiút,és nagyon egymásra hangolódtunk meg minden.Össze is jöttünk,és szeretném lejönne hozzám,és itt is aludna.140 km-re lakunk egymástól,elég messze.:( Hogyan vehetnénk rá az anyukáját hogy megengedje,hogy eljöjjön,elég szigorú anyukája van.A srác 15 éves. 16/l

2013. júl. 31. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, a kérdés ha nem erre vonatkozott, akkor nem. De ebben a kategóriában a legtöbb válasz úgy kezdődik, hogy: Ennyi idősen nem kellene...

És ha meg írsz egy ilyen kommentet, akkor egyből bunkó vagy meg nagyképű.

2013. aug. 1. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Jajj kérdező te nagyon gyerekes vagy,na látod ezért mondtam,hogy szerintem korai volt,és gratulálok a szüleidnek,hogy megengedik hogy 16 éves gyerekük fiúval aludjon és itt nem a szex a lényeg, de a tinik nagy része úgyis birka,mindent elsietnek mennek a többi után.Mellesleg 1 éves kapcsolat az nagyon rövid a te korosztályodban is...
2013. aug. 1. 23:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy de 16 évesen hova legyen 3-4 éves kapcsolatom elmondanád?:)

Mellesleg már új kapcsolatom van szóval teljesen mindegy.De csak hogy b*sszam a csőröd,vele is le fogok feküdni ;)

2013. aug. 2. 09:27
 14/14 Valletta válasza:
Én 16 évesen ismerkedtem meg az első szerelmemmel, az ország másik végén lakott, akkor volt 18 éves. Azon a nyáron egy hónapot voltam náluk, a srác is kb. ennyit töltött nálunk, az anyukám megszerette, a szülők beszéltek egymással telefonon, így nem volt gond. Bár együtt aludtunk, de sokáig nem feküdtünk le egymással. Fél évet kibírtam nélküle, de depressziós lettem (nem tinip.csásan), így végül hozzájuk költöztem és ott fejeztem be a középiskolát. Ezt követően nálunk laktunk még vagy másfél évig, míg végül szakítottunk. Ha őszinte vagy a szüleiddel, bízol bennük és ők is benned, nem lehetetlen megoldani. Ha a te szüleid engedékenyebbek, talán könnyebb lenne azt megoldani, hogy először te mész el hozzájuk a szüleiddel együtt és akár maradhatnál is egy ideig. Ha szimpatikusok vagytok, a későbbiekben biztos jöhetne ő is.
2013. aug. 2. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!