Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akkor is felelőtlen egy...

Akkor is felelőtlen egy kamasz, ha védekezés mellett esik teherbe? Szülők! Így is kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok terhes, csak elgondolkodtam a kérdésen.

(A kamaszt itt most értsük 16-19 évesnek)

2013. aug. 7. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

na még egyszer

"Nem azt mondom, hogy apácának kell lenni, de ... az érzékiség, erotika, nem csupán a közösülés... annyi mindent lehetne csinálni, ami teljesen kielégítő, és mégsem kell terhességtől félni. "

2013. aug. 8. 13:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, elolvastam amit írtál, de szerintem semmi nem fogható ahhoz, hogy egyesül 2 test... Lehet persze, a petting is jó, de nem tudod összehasonlítani az aktussal. Most ennyi erővel, aki orvosira megy, az 10 évig csak tanul, 10 évig ne szexeljen, mert terhes lehet, tehát veszélybe kerülnek a tanulmányai, ráér 30 éves koráig...
2013. aug. 8. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Szedj tablettát és használjatok mellé gumit akkor tuti nem
2013. aug. 8. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!