Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoljak a legjobb...

Mit gondoljak a legjobb barátnőmről? Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Mindketten 15 évesek vagyunk,gyerek korunk óta legjobb baratnők vagyunk.De ő 1 éve megváltozott de lényegében ugyanaz a lány maradt kedves jófej bolondos,de mégis sokat beszél a sexrol,pasikról,szopásrol,perverz dolgokról, persze én és a többiek ezt elhalgassuk mi is beszélunk ilyenekről,nevetunk jókat.

Eleggé szereti mutogatni magát,és feltünősködni is nagyon szeret.

Elmegy buliba akkor mindig iszik/berúg és fölszed valami pasit,persze kérdem tőle hogy több is lesz vagy csak kaland....ő csak azt mondja hogy ami ott történt az ott is marad.

Most hétvégem is elment buliba de én nem mentem vele mer családdal kirándulni mentünk,nagyon bánom hogy nem voltam vele.

A barátainktól elszkadt és összejött kb 5-6 fiúval táncolgattak meg minden de állítólag az egyikkel nagyon jóba és leszopta őt és sexeltek is.

Kérdeztem tőle mire jó hogy berúg és a pasik kihasználják őt csak annyit válaszolt hogy hogy ő ezt élvezi.

Tudja hogy meg kellene változnia de nem tud minden buli elott elmondja hogy nem pasizik...végül mindig pasiktól viszem haza őt.

Mit gondoltok róla?

2013. aug. 6. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
csak nem ajkán éltek?
2013. aug. 6. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt ha Fiú lennék, és normális barátnőt keresnék komoly kapcsolatra...biztos nem kellene.

Undorító egy viselkedés ez, nagyon.

2013. aug. 7. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Megizlelte a szex örömeit, de nem tapasztalta meg a szerelmet. Ezért viselkedik így, mert nem tudja, hogy milyen pasi kell neki és sajnos magányos, a szülei nem törődnek kellőképpen vele és keresi a párját. Minden nőnek eljön ez az időszaka előbb-utóbb, veled is meg fog esni valószínűleg, de lehet csak 20-25 évesen...

Azért 15 évesen teljesen éretlen még, ne kövesd a példáját. Testileg érettek vagytok már, de lelkileg még gyerekek és bizony ezek az évek komolyan rányomják majd a bélyegüket a jövőbeni énetekre. Ha Te teheted, várj 18 éves korodig a szexszel. Az a fiú, aki nem hajlandó rád várni, nem is érdemel meg, hogy megkapjon. Gondolj mindig erre. (tanács egy 38F-től :) )

2013. aug. 9. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:
nézd meg a Tizenhárom c. filmet, és vigyázz a barátnődre! felelőtlen és nem mérlegel. Nehogy a 16. szülinapjára babaruhát kelljen kérnie. Legalább védekezik??
2013. aug. 12. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
a barátnőd túlzásba viszi.DE!rólad is megvan a véleményem,ha a legjobb barátnőd gázos dolgait kifecseged a neten(mégha névtelenül is)..
2013. aug. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!