Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti is ezt gondolnátok?

Szülők ti is ezt gondolnátok?

Figyelt kérdés
Van egy barátom én fiu vagyok ő meg lány és a a legjobb barátom és ez kölcsönös. Mindig mindent mindent meg beszélünk stb. a Multkor nyaralni volt küldöldi rokonainál és hazajött mesélni és anyám azóta mindenkinek azt mondja hogy járunk stb ilyenek 13/f

2013. júl. 15. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele, hogy ez nem járás, hanem ti legjobb barátok vagytok. Nekem is van egy fiú legjobb barátom, rólunk azt terjesztik, hogy le szeretném fektetni, miközben van pasim... De az én anyukám is azt hitte egy időben, hogy járni fogok az egyik barátommal, mert elhívott dobolni...
2013. júl. 15. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Közel 10 éve van fiúbarátom, felnőtt nő vagyok már, férjnél, babával. Akkor is, ha nem szokványos, a legjobb barátom egy férfi. Mert benne találtam meg azokat a lelki doglokat, amiket a barátnőkben nem. Mesél ő is sokmindenről, és én is, legyen ez magánélet, munka, hétköznapok. kb. negyedévente egyszer beülünk teázni valahová :) Nem akarunk egymástól semmit sem. :)

Az igazi barátságok ilyenek, nemtől, kortól függetlenek. Tisztázd anyukáddal az érzéseid, és kérd meg nyíltan, hogy ne állítson valótlanságokat! Nem kell haragudni, kiakadni, idegeskedni ezen, csak légy nyugodt, egyenes és őszinte hozzá. Mondd meg az igazat, és kérd meg, hogy kezelje is így a helyzetet! :)

ÉLetre szóló barátságot kívánok nektek! :)

2013. júl. 15. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám ezt.:)
2013. júl. 15. 13:37
 4/4 anonim válasza:

mondd meg neki h nem jártok v kezdjetek el járni:D

amúgy nem terjesztenék olyat, amit nem tudok

2013. júl. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!