Mire gondolnátok, ha a legjobb barátotok ezt mondaná nektek?
Ez pasiról van szó. Már évek óta ismerjük egymást, mondhatni legjobb barátok vagyunk. Nemrég azt mondta, hogy majd engem szeretne feleségül venni. Neki most van barátnője, sőt mostanában egy csomó nője volt de valahogy egyik kapcsolata se tartott tovább pár napnál/hétnél.
Az anyukája és a haverjai is azt mondják, hogy mi nagyon összeillünk.
Azt mondta, hogy velem érzi a legjobban magát, és azt is, hogy még egy ilyen nő nincs mint én.
Szerintem is szeret! Remélem te is őt, és akkor minden szuper! :)
Ne ha nem akkor mond meg neki ne reménykedjen hiába! :(
:) Itt az a lényeg, hogy te mit gondolsz. És nemcsak arról amit mondott,hanem róla. Mint partnerről. Te hasonlóan érzel?
Amikor 16 éves voltam volt egy hatalmas nagy szerelmem. Sosem jártunk, elég szélhámos típus volt. De közel egy éven keresztül minden hétvégén együtt voltunk discóban és jókat csókolóztunk. De ennyi. Viszont megbeszéltünk, ha ő 25 lesz én meg 23 majd összeházasodunk, mert teljesen jók lennénk együtt. Évekig emlékeztettük egymást a megbeszéltekre még úgy is, ha épp hónapok óta nem láttuk egymást. Aztán persze mikor megjött a nagyon nagy Ő, akkor feledésbe merült a dolog. Mondtam is neki, amikor jóval az esküvőnk után találkoztunk, hogy aztaaaa, elfelejtettem, hogy hozzád kellett volna mennem. :DD
Köszi kedves harmadik válaszoló, "kedves" vagy!:)
Nagyon rendes, kedves, őszinte ember, de én csak barátként tudok ránézni!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!