Mit gondoljak a legjobb barátnőmről? Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Mindketten 15 évesek vagyunk,gyerek korunk óta legjobb baratnők vagyunk.De ő 1 éve megváltozott de lényegében ugyanaz a lány maradt kedves jófej bolondos,de mégis sokat beszél a sexrol,pasikról,szopásrol,perverz dolgokról, persze én és a többiek ezt elhalgassuk mi is beszélunk ilyenekről,nevetunk jókat.
Eleggé szereti mutogatni magát,és feltünősködni is nagyon szeret.
Elmegy buliba akkor mindig iszik/berúg és fölszed valami pasit,persze kérdem tőle hogy több is lesz vagy csak kaland....ő csak azt mondja hogy ami ott történt az ott is marad.
Most hétvégem is elment buliba de én nem mentem vele mer családdal kirándulni mentünk,nagyon bánom hogy nem voltam vele.
A barátainktól elszkadt és összejött kb 5-6 fiúval táncolgattak meg minden de állítólag az egyikkel nagyon jóba és leszopta őt és sexeltek is.
Kérdeztem tőle mire jó hogy berúg és a pasik kihasználják őt csak annyit válaszolt hogy hogy ő ezt élvezi.
Tudja hogy meg kellene változnia de nem tud minden buli elott elmondja hogy nem pasizik...végül mindig pasiktól viszem haza őt.
Mit gondoltok róla?
Ne gondolj róla semmit,amíg lehet,szakítsd meg a kapcsolatot vele!Meg is indoklom,hogy miért:
Azért,mert nekem is most lett vége egy ilyen barátságomnak.Nem is egyszer jártam már pórul ilyen lányokkal,akik nem hallgattak a tanácsomra,és eléggé lecsúsztak a lejtőn.Nekem ez borzasztóan fájt,főleg,hogy még ő haragudtak meg rám sokszor,meg ők mondták,hogy micsoda kis lúzer vagyok..mert én nem iszom!Mert én nem váltogatom a pasijaimat hetente!
Azóta csak igaz barátaim vannak.Mondjuk most az egyikkel "nagyon sz*rul áll a szénánk",mert durva szinten megváltozott.Dehát ez lett belőle,és én nem tudom elhinni.
Nem vetem meg az ilyen lányokat,akik szeretik a szexet,mert hát ami nekik jól esik,az jól esik és kész.De viszont ha bármilyen fertőzést elkapnak,az durva,és csak a saját felelőtlenségük számlájára írható!Ekkor viszont felelőssen kell dönteniük és orvoshoz kell menni.Amelyik nem megy orvoshoz,az totál felelőtlen.Amelyik még gyereket is csinál,az idióta.
17/L
# 9
Bocsánat, de ha az illető hölgy szerez egy barátot, az ki tudja elégíteni a vágyait anélkül, hogy a fél város járt volna benne.:) Persze lehet, hogy én gondolom rosszul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!