A fiam beleszeretett a férfi magántanárába?
Nekem sincs bajom a melegekkel 28 éves nőként,tőlem elférnek és mindig is elfértek.
Na,de ha az embernek a saját gyermeke meleg?az már más tészta...
Nekem is van egy fiam,ő még kicsi,de már eszembe jutott,mi lesz ha ő is meleg lesz???
Nyilván ez senkire nincs ráírva,nem tudhatjuk előre.
Most azt mondom,elfogadnám a döntését,mert azt akarom,hogy boldog legyen,éles helyzetbe,meg ki tudja mit gondolnék,tennék?
Egy biztos,szeretném én is úgy lereagálni a dolgot,ahogy most Te teszed,ha netán nálunk is erre kerülne a sor,de érthető módon nem szeretném ha ez lenne.
De fantasztikus vagy és minden jót Nektek!
Kedves Kérdező!
Meghatott a történet, és be kell, hogy valljam, hogy én is ilyen helyzetben vagyok, mint a fiad. Nemrég ismerkedtem meg egy sráccal, azóta folyton mosolygok és virulok, mint a tejbetök :-) Ahogy olvastam, nem nagyon tudnád eltiltani őket egymástól, de ha tudnád is, nem lenne érdemes.... elveszíthetnéd akár a fiadat is. Én nem tudom, mihez kezdenék egyrészt, ha az én szüleim megtudnák rólam Ezt a dolgot, másrészt ha eltiltanának ettől a fiútól. Csak annyit mondhatok tanácsképpen, hogy bárhogy is alakuljon, mindig állj a fiad oldalára, lásd át az ő helyzetét és segítsd amiben csak tudod. Ezt minden más hasonló "problémával" küzdő szülőnek tanácsolom. Ha nem ezt teszed, a következmények súlyosak lehetnek.
17/F (m)
Ez egy nagyon jó és édes történet, jó ilyet is látni végre! Nagyon jó anya vagy, hogy elfogadod a fiadat és azt nézed, hogy Ő boldog legyen! :D Amit Te a melegekről hittél azok nem a valós dolgok, bár sajnos a legtöbb emberben ez él, holott nagyon sok meleg van a legtöbbünkről senki nem mondaná meg, hogy melegek vagyunk...
Én azt mondom, hogy örülj annak, hogy a fiad talált egy olyan srácot, akivel boldog tud lenni és szeretik egymást!!! támogasd őket mindenben!!!
Sok szülő példát vehetne rólad ahelyett, hogy elüldözné a gyerekét otthonról a melegsége miatt!!!
Ahogy olvasom a története, én is teljes mértékben megvagyok hatódva! Hála az égnek, én is azok közé tartozom, akik összetehetik a két kezüket, hogy hasonló elfogadó és támogató szülőkkel vagyok megáldva mint te. Náluk se volt egy egyszerű dolog, még ha nálam (sajnos) nem is bimbózó szerelem volt az oka, hogy kiderült rólam. De miután, anyum csak annyit mondott egy beszélgetés, után, hogy "nekem mindegy, hogy hetero, biszex, vagy meleg vagy, csak tudjam, mert akkor úgy állhatunk teljes háttal mögötted!" hát szerintem nem kell mondanom, mennyire örültem, egy ilyen szülői reakciónak! Ami pedig a "meleg világot illeti", tényleg egyáltalán nem olyan mint amit a sok sztereotípia mondd, és az én szüleim is csak sorra lepődnek meg a meleg barátaim és ismerőseim során. Szóval szerintem, egyáltalán nem kell se őt, se őket féltened ;) Ezek után már csak sok boldogságot kívánnék nekik, mert nem könnyű igaz szerelmet találni a mai világban! =)
18/F (m)
Bárcsak az én szüleim is így állnának a dolgokhoz.
21/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!