A fiam beleszeretett a férfi magántanárába?
Mit estek neki ennyire... Sokkal inkább kétségbe van esve, minthogy baja legyen a melegekkel. Félti a gyerekét, mert ez azért elég váratlan, nem hétköznapi élmény, ha ilyesmi kiderül a fiadról.
Szerintem hagyd, amennyire ismered ezt a férfit jó ember nem? A fiad nem volt fura eddig se stimm? (Úgy értem, hogy nem volt egy sztereotípiába illő meleg, nemde?) Hát akkor szerintem nincs komolyabb akadálya. Ha mondhatni alig vetted észre, akkor a Te/Ti életetek nagyban nem fog változni, azaz de, de azt hiszem érted mire gondolok. A fiad nem egyik napról a másikra lett meleg, hanem ez egy hosszabb időszak. Mivel eddig se lehetett rá 'panaszod' nincs mitől tartanod, a fiad ugyanolyan jó ember, mintha hetero lenne. Esetleg, arra megkérheted, hogy a dolgot ne az orrotok előtt gyakorolják, de ez elvárható egy barátnőnél is, hogy ne a szülők orra előtt nyalják egymást, meg bizonyítsák be: igenis mi együtt vagyunk! (Mert lehet elrettentő látvány amikor a fiad egy férfival csókolózik.)
Felesleges tiltanod, esetleg mondd el miért merült fel benned a tiltás, netán valami gátlásod van a dologgal kapcsolatban? Segíthetünk ebben, ha leírod!
Lehetek őszinte?:) Szerintem csodálatos szülő vagy, azzal, hogy egyből képes vagy támogatni a fiadat ilyen váratlan helyzetben!:) Ilyennek kéne lennie minden szülőnek.
Sajnos ma sokan inkább kitagadják a gyereket... (Ismerek egy ilyen fiút, akit kirúgtak otthonról a szülei.)
Szerintem jó ötlet, hogy áthívod, valószínűleg értelmes srác.:)
Elfogadnék egy ilyen anyát, mint Te vagyis, ha anyu egyszer megtudja ezt rólam remélem ő is erre a véleményre fog majd jutni.
Sok sikert nekik és neked is.
és elnézést a tegezésért, de hát. remélem szabad:)
16/f
Természetesen engedd neki és fogadd el,hogy van egy kapcsolata.Ebben a kapcsolatban ő boldog,a fiad homoszexuális,de ettől függetlenül a fiad.Egy homoszexuális ugyanolyan értékű ember,mint egy heteroszexuális,sőt!Néha normálisabbak a homoszexuálisok..mondjuk mondhatom én ezt biszexuális lányként.:)
Amúgy jó lenne,ha minden anya ilyen elfogadó lenne,de az én anyám az nem ilyen.Becsületesen nevel és nevelt,de nem szabadna elmondanom neki,hogy biszexuális vagyok és nem is fogom neki elárulni,hiszen ő azt hiszi a homoszexuálisokról és a biszexuálisokról,hogy ők mentálisan betegek.:@@:( Nem tudom elfogadni,hogy nem lehetek őszinte a saját anyámmal.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!