Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam beleszeretett a férfi...

A fiam beleszeretett a férfi magántanárába?

Figyelt kérdés
A fiam 18 éves,érettségi elött áll.A matek a gyengéje ,tavaly majdnem bukott ezért mindenképp szükség volt egy magántanárra.Hozzáteszem a fiam nem buta gyerek a többi tantárgyból szinte jeles,mrgbizható gyerek.A barátnőmnél érdeklődtem mert a lányának is hasonló problémái vannak.Ő ajánlotta a férfit..Egy 24 éves egyetemista srác aki szivesen korepetál matekból diákokat.A fiam eleinte ellenkezett de szükséges volt.Mikor elöször találkoztunk a sráccal meglepődtem hogy egy ilyen férfinak mi előnye származhat ebből..Jóképű,sportos az ember meg se mondaná róla,hogy homoszexuális..Pár alkalom utánfiammal egyre jobb viszonyuk lett.Naiv módon semmit nem vettem észre az egészből.Már a közösségi oldalon is egymással beszélgettek egésznap,mint kiderült sokszor mentek el együtt moziba kettesbe és szórakozni.Akkor tünt fel amikor a fiamat ő hozta haza egy buli után kocsival.A fiam kérlelte hogy maradjon itt vele de ezt annak tudtam be,hogy alkohol hatasa alatt állt..A fiamra jó hatással volt hiszen az épp bukást feltornázták az év végére négyesre amiért hálás is vagyok neki.Akkor tünt fel amikor a srác már nem is kért pénzt azért,hogy segitsen neki.Nagyon furcsa volt számomra.A fiamon sose vettük észre,hogy más lehet hiszen ő is egy férfias,sportos jó kiállásu gyerek igaz a lányokról sose beszélt..Amióta elkezdődött a nyári szünet mindennap ezzel az emberrel tölti az idejét.Tegnap mikor hazahozta a fiamat és elköszöntek egymástól láttam ahogy megcsókolják egymást..Sokkolt,nyelni nem birtam szó szerint..Nem vagyok rá büszke de amikor elment fürdeni megnéztem a telefonján a facebookos üzeneteket és megláttam amiket irtak egymásnak..Egyrészt megdöbbentem másrészt tudtam,hogy valaki vigyáz a fiamra.A sok sziven és szeretleket fura volt olvasnom..A fiam meglátta és én rákérdeztem.Elmondta,hogy már akkot tetszett a fiú neki amikor elöször belépett hozzánk..Mit tegyek?Engedjem nekik ezt a kapcsolatot?Vagy mondjam meg a férfinek,hogy ne jöjjön többet?

2013. aug. 5. 19:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Mit estek neki ennyire... Sokkal inkább kétségbe van esve, minthogy baja legyen a melegekkel. Félti a gyerekét, mert ez azért elég váratlan, nem hétköznapi élmény, ha ilyesmi kiderül a fiadról.

Szerintem hagyd, amennyire ismered ezt a férfit jó ember nem? A fiad nem volt fura eddig se stimm? (Úgy értem, hogy nem volt egy sztereotípiába illő meleg, nemde?) Hát akkor szerintem nincs komolyabb akadálya. Ha mondhatni alig vetted észre, akkor a Te/Ti életetek nagyban nem fog változni, azaz de, de azt hiszem érted mire gondolok. A fiad nem egyik napról a másikra lett meleg, hanem ez egy hosszabb időszak. Mivel eddig se lehetett rá 'panaszod' nincs mitől tartanod, a fiad ugyanolyan jó ember, mintha hetero lenne. Esetleg, arra megkérheted, hogy a dolgot ne az orrotok előtt gyakorolják, de ez elvárható egy barátnőnél is, hogy ne a szülők orra előtt nyalják egymást, meg bizonyítsák be: igenis mi együtt vagyunk! (Mert lehet elrettentő látvány amikor a fiad egy férfival csókolózik.)

Felesleges tiltanod, esetleg mondd el miért merült fel benned a tiltás, netán valami gátlásod van a dologgal kapcsolatban? Segíthetünk ebben, ha leírod!

2013. aug. 5. 23:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Persze,hogy jó ember! Áthivtam a srácot hozzánk,hogy üljünk le közösen .Nem fogom eltiltani tőle mert a fiamat hosszú idő után látom önfeledten mosolyogni már csak akkor is amikor leveleznek egymással.A fiammal nem nagyon beszélgettünk ilyen dolgokról se én se a férjem.Sokszor azt tartottuk szemelött,hogy tanuljon és kész.Olyan mintha most nem is ismerném a fiamat,felnőtt.Rettenesen sajnálom,hogy nem tudtam olyan anyja lenni aki vele örül az örömének első perctől..A fiammal leültünk beszélgetni és elmondott mindent,hogy évek óta van ez benne és,hogy képtelen volt értékelni az életét és,hogy senki nem ismeri őt igazán..De most hogy jött ez a srác minden jobb lett és annyira szerelmes belé..Elfogadom és szeretni fogom ezután is ..A tiltás azért merült fel bennem mert félek kicsit de tudom,hogy 18 éves a srác saját lakással,autóval,keresettel rendelkezik és bármikor elveszithetem a fiam és nem is állna szóba velem..Remélem jó ötlet volt,hogy áthivjam és közösen beszélgessünk,talán én is meglátom mi az amivel a fiamat elvarázsolta..köszönöm a válaszokat,meghallgatok mindenkit:)
2013. aug. 6. 00:02
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehetek őszinte?:) Szerintem csodálatos szülő vagy, azzal, hogy egyből képes vagy támogatni a fiadat ilyen váratlan helyzetben!:) Ilyennek kéne lennie minden szülőnek.

Sajnos ma sokan inkább kitagadják a gyereket... (Ismerek egy ilyen fiút, akit kirúgtak otthonról a szülei.)

Szerintem jó ötlet, hogy áthívod, valószínűleg értelmes srác.:)

2013. aug. 6. 00:06
 14/31 A kérdező kommentje:
Ami engem rettenetesen meglepett az az,hogy a fiam mennyire megváltozott..Eddig is jól tanult se sose volt célja vele.Most elmdonta,hogy szeretné ha az érettségije is nagyon jól sikerülne mert ő is szeretne bejutni az egyetemre és,hogy egynap együtt élhessenek a férfivel..Nem hittem volna,hogy egy ember ilyen hatással lehet egy másikra..Sose volt olyan gondunk se igen ,hogy a fiamon latszana mert egy kisportolt erős fiú és a párja is kondiba jár,focizik és teljesen hétköznapi ember..Nekem ez a legfurcsább dolog,hogy mennyire mások mint a mindenki által lefestett homoszexuális kép..A fiam elmondta,hogy mikor a 18.szülinapja volt a fiú felvitte a Citadellára és ott köszöntötte fel a város tetején.Ahogy a fiam ezt mesélte láttam rajta,hogy képtelen lennék eltiltani őket egymástól.Fura lesz hogy úgy jön át,hogy nem tanulni jön hanem ilyen komoly dolgokról beszélni..
2013. aug. 6. 00:17
 15/31 anonim válasza:
100%

Elfogadnék egy ilyen anyát, mint Te vagyis, ha anyu egyszer megtudja ezt rólam remélem ő is erre a véleményre fog majd jutni.

Sok sikert nekik és neked is.

és elnézést a tegezésért, de hát. remélem szabad:)

16/f

2013. aug. 6. 01:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen engedd neki és fogadd el,hogy van egy kapcsolata.Ebben a kapcsolatban ő boldog,a fiad homoszexuális,de ettől függetlenül a fiad.Egy homoszexuális ugyanolyan értékű ember,mint egy heteroszexuális,sőt!Néha normálisabbak a homoszexuálisok..mondjuk mondhatom én ezt biszexuális lányként.:)

Amúgy jó lenne,ha minden anya ilyen elfogadó lenne,de az én anyám az nem ilyen.Becsületesen nevel és nevelt,de nem szabadna elmondanom neki,hogy biszexuális vagyok és nem is fogom neki elárulni,hiszen ő azt hiszi a homoszexuálisokról és a biszexuálisokról,hogy ők mentálisan betegek.:@@:( Nem tudom elfogadni,hogy nem lehetek őszinte a saját anyámmal.

17/L

2013. aug. 6. 01:55
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos szülő vagy!
2013. aug. 6. 08:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
A testvérem a fiukat szereti, együtt él egy másik fiúval. Gimi másodikban összejött egy lánnyal, nagyon boldognak tűntek ők ketten, érettségi után össze is költöztek. Mindneki nagyon szerette Krisztit, reméltük, hogy Máté végleges párja marad. Máté a tesóm mindig is zárkózott volt, kevesett mosolygott, csak a családban oldódott fel. Legtöbbször a szobájában rajzolt meg hasonlók, szóval nem volt egy nagy társasági lény. Egyszer csak szakítottak. Nem tudtuk miért, de az ő életük az ő döntésük volt. Utána azt vettük észre Mátin, hogy egyre többett jár el otthonról, sokat beszélget, mosolyog és közvetlen lett az emberekkel. Egyszer kérte, hogy ülljünk le együtt hatan (négyen vagyunk testvérek) és akkor elmondta, hogy ő már kiskora óta érzi, hogy neki valami hiányzik az életéből és nem érdeklik a lányok. Krisztivel is a társadalmi elvárások miatt jött össze, de inkább tekinti a legjobbbarátjának mint a párjának. Elmondta, hogy néhány hónapja megismerkedett egy fiúval és úgy érzi boldog vele és ha megengedjük szeretné bemutatni nekünk. Azóta már egy másik fiúval él, de öröm rájuk nézni. Annyira kiegyensúlyozott boldog életük van. Remek nagybácsik mindketten. Szóval csak azt akarom írni, hogy ahogy a kérdező írta, hogy kivirult a fia és is ezt láttam/látom a testvéremben. Nekem az a legfontosabb, hogy Máti boldog legyen és gondolom neked is ez a legfontosabb a saját fiadról. Elsőre nehéz elfogadni vagy inkább furcsa a helyzet, de mi ilyennek szeretjük őket:)
2013. aug. 6. 09:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon jól kezeled a helyzetet, és örülök, hogy ha több ember jön rá, hogy a melegek jelentős részére nincs ráírva, hogy ők melegek lennének. :)
2013. aug. 6. 09:58
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket:) Ma délután jön át a srác remélem tudom marasztalni vacsira is.Izgulok ..
2013. aug. 6. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!