Nyugodj meg, Kérdező, itt mindig azt kapod, hogy átlagos vagy. Ne foglalkozz velük. Hagyd a p**sába őket. Te úgyis jobban tudod, hogy milyen vagy, nem? Egy anonim oldalról nem fognak sok mindent megtudni Rólad, főleg nem a személyiségedről. Csak itt szeretik az emberek minden önbecsülésedet romba dönteni. Én is tapasztaltam már párszor, hogy vadidegenek jobban tudják itt nálam, hogy én milyen vagyok. Érdekes :)
2013. aug. 4. 23:42
22/26 anonim válasza:
A legtöbb esetben egy kívülálló sokkal jobban látja a dolgokat, nem véletlenül kérdezi ki az ember idegenek véleményét. Sokmindent meg lehet tudni egy emberről pár sorból is. Az egy dolog, hogy ő mit hisz magáról.
2013. aug. 5. 07:39
23/26 anonim válasza:
Nagyon nem lehet megismerni egy embert pár sor alapján.
2013. aug. 5. 09:15
24/26 anonim válasza:
Minden tini azt hiszi,Ő baromira érett,meg szerelmes erről ennyit.
2013. aug. 5. 09:32
25/26 anonim válasza:
Nem hiszik, de szeretnék, hogy még várjatok, és igazuk is van. Így próbálnak nyomatékosítani. Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz. Én 16 voltam, de hidd el, nektek még gőzötök sincs arról, hogy ez az egész hogy működik, meg hogyan kéne működnie.
2013. aug. 5. 10:41
26/26 anonim válasza:
Leírom az én történetem. 14 éven összejöttem életem szerelmével aki akkor 21 éves volt. És nem csak a szex miatt volt velem. Szerelem volt első látásra. Márciussba jöttünk össze és oktoberben volt hogy először nálunk aludt és anyukám mondta hogy nyugodtan jöjjön be és aludjon itt mert elötte sose jött be hozzánk csak én mentem ki hozzá. Együtt aludtunk de ő nem mászott rám é megvárta míg készen nem voltam a szexre ez 11 hónappal az után volt hogy összejöttünk. Én is érettebb voltam a koromnál és idősebbnek is néztem ki. 18-nak simán kinéztem. Azóta is együtt vagyunk ennek már több mint 6 éve.Nekem se volt se abortuszom se nem kívánt terhességem. Azota is együtt vagyunk és szeretjük egymást.
most 21 vagyok és most is azt gondolom hogy érettebb vagyok mint a mostani 21 évesek.
Remélem neked is sikerül majd elérned céljaid. Ha találsz egy szerető párt többet fogsz érni vele mint a szüleiddel.Tapasztalatból tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!